Laurin sisarukset

Mäntynummen seurakuntatalo

Tule mukaan tanssimaan Raamatun maiden tansseja!

Jos olet 10-100 vuotias, pidät tanssimisesta, isrealilaisesta kansanmusiikista ja iloisesta seurasta tule tanssimaan Raamatun maiden tansseja. Laurin sisarukset on v. 2000 perustettu seurakunnan tanssiryhmä, joka tanssii "raamatun maiden" tansseja (pääasiassa israelilaisia kansantansseja). Vetäjänä toimii tanssinopettaja Wim van der Koij.

Ryhmä on seurakunnan tarjoama ja avoin. Kysy lisää nuorisotyönohjaaja Marita Laaksoselta, p. 050-5721579.

Lohja

Lohjan seurakuntakeskus

Parantumatonta pitkäaikaista syöpää sairastavien vertaistukiryhmä

Pitkäaikaista parantumatonta sairautta sairastavien luottamuksellinen vertaistukiryhmä

Mäntynummen seurakuntatalo

Jooga

Seurakunnan joogaryhmä kokoontuu Mäntynummen seurakuntakeskuksessa maanantaisin.

Iloitun leirikeskus

Virkistyspäivä Iloitussa Etevan työkeskuksen ja asumispalveluiden väelle Nummella ja Pusulassa.

Tervetuloa Iloitun virkistyspäivään Nummen ja Pusulan Etevan asumispalveluiden asukkaat ja päiväaikaisen toiminnan väki Saukkolasta.