Saukkolan toimitila

Perhekerho on arjen taukopaikka, jonne ovat lämpimästi tervetulleita kaikki vauvasta vaariin ja mummoon. Perhekerho on luonteva kohtaamispaikka ja vertaisryhmä lapsiperhearjen tueksi. Arjen evääksi tarjolla on kahvia, juttuseuraa, keskusteluja vanhemmuudesta, lapsille leikkiseuraa, koko perheen yhteistä puuhaa ja yhteisiä hiljentymishetkiä kristillisen sanoman äärellä.
Toiminta on maksutonta.

Toiminta on maksutonta.

Nummi

Mäntynummen seurakuntatalo

Perhekerho Mäntynummi

Tervetuloa perhekerhoon keskiviikkoisin Mäntynummelle. Mukavaa yhdessäoloa perheen kanssa vauvasta vaariin. Tarjolla pientä purtavaa.
Terveisin lastenohjaajat Jenni Vuori ja Tiina Martelin

Virkkalan kirkko