Teologinen opintopiiri

Lohjan seurakuntakeskus

Teologinen opintopiiri on matalankynnyksen opintopiiri kaikille seurakuntalaisille, kyselijöille, pohtijoille ja teologiasta kiinnostuneille.

Syyskuun teologisen opintopiirin asiantuntijavieraana on kappalainen Horst Gripentrog ja aiheena Näkökulmia Uuden testamentin syntyprosessiin, sekä Luukkaan evankeliumin kertomukseen Jeesuksen syntymästä.

Teologinen opintopiiri kokoontuu torstaina 5.12, Seurakuntakeskuksessa (Sibeliuksenkatu 2). Asiantuntijaluento alkaa klo 18.00, jonka päätteeksi kysymyksiä ja keskustelua. Kahvitarjoilu klo 17.30. Tervetuloa!

Lohja

Saukkolan toimitila

Martin Tupa

Vapaamuotoista yhdessäoloa iltapäiväkahvin merkeissä, mukana alueseurakunnan työntekijä. K-market Landen tarjoaa pullat ja kahvit.

Pikku Lauri

Omaishoitajien kirkkopyhä

Kaikkia omaishoitajia kutsutaan jumalanpalvelukseen Pyhän Laurin kirkkoon ja sen jälkeen Pikku Lauriin yhteiselle lounaalle ja tilaisuuteen.
Musiikki Saviruukku, puhe pastori Emmi Gong ja päätetään kahveihin.
Ruokailun takia ilmoittautuminen viimeistään 13.11. Laila Maininki puh.045 1965 123

Virkkalan kirkko

Virkistyspiiri