Jussi Raittisen ja Tapsa Kojon joulukonsertti klo 17

Lohjan Pyhän Laurin kirkko

Monipuolinen joulukonsertti: Jussi Raittinen & Tapsa Kojo, vierailijoina Maria Hänninen ja Wallo Manninen

Kojon Tapsa on pitkän linjan muusikko Helsingistä, joka soittaa harmonikan ohella muitakin kosketinsoittimia ja laulaa. Mies soittaa monissa roots-kokoonpanoissa.

Maria Hänninen on laulaja ja lauluntekijä, joka lisäksi soittaa viulua, kitaraa, bassoa, pianoa ja perkussioita. Hänninen on vaikuttanut muun muassa yhtyeissä Freud Marx Engels & Jung, Akimowskaja Sisters & Bros, Dave Lindholm & Lady & Canpaza Gypsys ja Pelle Mijloonan kokoonpanoissa.

Wallo Manninen on eestiläislähtöinen, vuodesta 1993 espoolainen laulaja/-muusikko. Hän on kolminkertainen Eestin paras kuorosolisti. Hänen mahtavalle äänelleen ovat ominaisia mm. Roy Orbisonin, Chris Rean ja Frank Sinatran ohjelmistot. Myös Country- ja suomalalainenkin musiikki luonnistuu hyvin.

Lisätietoja tästä

Lohja

Pikku Lauri

Avoin perhemuskari