Saukkolan toimitila

Perhekerho on arjen taukopaikka, jonne ovat lämpimästi tervetulleita kaikki vauvasta vaariin ja mummoon. Perhekerho on luonteva kohtaamispaikka ja vertaisryhmä lapsiperhearjen tueksi. Arjen evääksi tarjolla on kahvia, juttuseuraa, keskusteluja vanhemmuudesta, lapsille leikkiseuraa, koko perheen yhteistä puuhaa ja yhteisiä hiljentymishetkiä kristillisen sanoman äärellä.
Toiminta on maksutonta.

Toiminta on maksutonta.

Nummi

Saukkolan toimitila

Martin tupa

Martin tupa Saukkolan seurakuntakodilla. Vapaamuotoista yhdessäoloa iltapäiväkahvin merkeissä. Yhteistyössä Nummen alueseurakunta ja K-market Landen.

Virkkalan kirkko

Pyhäkoulu