Pyhän sylissä -ilta

Lohjan Pyhän Laurin kirkko

Tervetuloa arkiretriittiin!

Pyhän sylissä -illat antavat mahdollisuuden pysähtyä ohjatusti hiljentymään arjen kiireiden keskellä. Tunnin kestävässä tilaisuudessa hiljaisuuden kanssa vuorottelevat hengelliset tekstit ja musiikki, jotka johdattavat levottoman mielen rauhoittumaan. Mahdollisuus lastenhoitoon seurakuntakeskuksessa (17.45-19.15). Lisätietoja Anna Kivinen 050 592 2395.

Lohja

Lohjan seurakuntakeskus

Parantumatonta pitkäaikaista syöpää sairastavien vertaistukiryhmä

Pitkäaikaista parantumatonta sairautta sairastavien luottamuksellinen vertaistukiryhmä

Mäntynummen seurakuntatalo

Jooga

Seurakunnan joogaryhmä kokoontuu Mäntynummen seurakuntakeskuksessa maanantaisin.

Iloitun leirikeskus

Virkistyspäivä Iloitussa Etevan työkeskuksen ja asumispalveluiden väelle Nummella ja Pusulassa.

Tervetuloa Iloitun virkistyspäivään Nummen ja Pusulan Etevan asumispalveluiden asukkaat ja päiväaikaisen toiminnan väki Saukkolasta.