Raamattu alusta loppuun -retki Turkuun

Turun Mikaelin seurakunta

Ilmoittaudu tästä

Lohjan seurakunta järjestää sunnuntaina 19.1. retken Turkuun Raamattu alusta loppuun -tapahtumaan, jossa kello 12-21 aikana käydään läpi Uuden testamentin kaikki kirjat 20 minuutin miniluennoilla. Sitä ennen osallistutaan kello 10 Mikaelin kirkossa pidettävään messuun.

Raamattu käydään läpi alusta loppuun 24 tunnissa Turussa Mikaelin seurakunnassa 17.-19.1.2020. Viikonlopun aikana on yhteensä 48 miniluentoa, joita pitää yhteensä 35 alustajaa opettajaa.
Opettajina toimivat Eero Junkkaala ja Raamatunopetusakatemian kurssin käyneet Raamatun opettajat sekä Mikaelin seurakunnan ja muiden seurakuntien työntekijöitä.
Tapahtuman tavoitteena on innostaa ihmisiä lukemaan Raamattua ja auttaa ymmärtämään sen päälinjoja. Tähän nonstop-tapahtumaan voi tulla lyhyeksikin aikaa tai käydä kuuntelemassa juuri haluamansa raamattuopetukset. Koko raamattumaratoniin osallistuja saa luonnollisesti yhdessä viikonlopussa hyvän yleiskuvan koko Raamatun sanomasta.
Tapahtuman järjestäjinä ovat Raamatunopetusakatemia sekä Turun Mikaelin seurakunta, Kansan Raamattuseura, Suomen Raamattuopisto, Varsinais-Suomen Kansanlähetys, Raamatunlukijain liitto sekä Liikemiesten lähetysliitto.
Katso aikataulut ja alustajien nimet: https://raamatunopetusakatemia.fi/tapahtuma/.

Tapahtuma pidetään Mikaelin seurakuntasalissa Puistokatu 13. Vapaa pääsy. Paikan päällä on saatavilla kahvia ja ruokaa.
Lähtö bussikuljetuksella Lohjan Pyhän Laurin kirkon edestä parkkipaikalta su 19.1. kello 8.00. Paluumatka Turusta lähtee heti ohjelman päätyttyä kello 21.10 ja takaisin perillä ollaan noin kello 22.30. Bussikuljetuksen hinta ennakkoilmoittautuneille 15 euroa/hlö. Lasku toimitetaan sähköisesti viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, laskun eräpäivä on 19.1.20. Mukaan pääsee max 50 henkilöä. Ilmoittaudu 8.1.2020 mennessä.

Lisätiedot: Pastori Piia Korpijaakko p. 044 788 78 96, piia.korpijaakko@evl.fi tai Merja Eräpolku p. 050 560 3261, merja.erapolku@lohja.fi.

Lohja