Seniorifoorumi

Lohjan seurakuntakeskus

Vierailijana rovasti Hannu Nyman ja aiheena Kärsimys

Vuoden ensimmäisessä Seniorifoorumissa pohditaan elämän kipeitä kysymyksiä otsakkeella: Kärsimys - odottamaton vieras. Teemaan kuulijoita johdattaa rovasti Hannu Nyman, joka on monien lohjalaisten tuntema pappi ja kirjailija. Nyman on työskennellyt Kansan Raamattuseuran johtotehtävissä ja kristillisen median palveluksessa. Hän on toiminut sekä Askel-lehden että Sana-lehden päätoimittajana. Hänet tunnetaan myös kiinnostavana puhujana.

Tilaisuuden musiikista vastaa Karjalohjan kanttori Atte Tenkanen Nummen kanttori Sanna Kuoppala, jotka soittavat nelikätisesti pianolla passiomusiikkia. Lisäksi ohjelmaan tuo musiikillisen tuulahduksen Te Deum -trio. Tilaisuudessa esittäytyy myös seurakunnan ruotsinkielisen työn kappalainen Tanja Louhivuori. Seniorifoorumia isännöi Erkki Taivainen ja järjestelyissä on mukana Lohjan Diabetesyhdistys. Tilaisuus alkaa klo 13 Seurakuntakeskuksessa Sibeliuksenkatu 2, vapaa pääsy, kahvitarjoilu klo 12 alkaen, kahvilippuja eteisaulasta.

Lohja