Kantaattimessu

Lohjan Pyhän Laurin kirkko

Tervetuloa kynttilänpäivän kantaattimessuun, jossa avataan Yhteisvastuukeräys

Kynttilänpäivän messussa kuulemme Dietrich Buxtehuden kantaatin Jesu, meine Freude. Kantaatin esittävät messussa kamariorkesteri Collegium Musicum ja kuoro Laguksen laulajat joht. Harri Kerko. Kuoron on harjoituttanut Laguksen laulajien taiteellinen johtaja Matti Kolehmainen.
Kynttilänpäivän kantaattimessun selebranttina on Paula Miettinen, avustavana pappina Piia Korpijaakko.

Seurakuntakeskuksessa on messun jälkeen lounas ja tämän vuoden Yhteisvastuukeräyksen kohteiden esittelyä. Yhteisvastuu 2020 nostaa esiin vanhemmuuden haasteet sekä lasten ja nuorten vahvasti viestittämän tarpeen turvalliseen aikuiseen, jonka kanssa voi jutella asioista kuin asioista. Keräysvaroja ohjataan myös lasten ja nuorten koulunkäyntiin Suomessa ja katastrofialueilla.

Lohja