Vivamo, Vivamontie 2

Ilta miehille, jossa ajankohtaisia aiheita, keskustelua, saunomista ja makkaranpaistoa

Helmikuun miesten saunaillassa on vieraana kappalainen Horst Gripentrog, joka kerto siitä kuinka hän päätyi Saksasta Suomeen papiksi. Ilta alkaa klo 18.00 Vivamossa Leirikartanossa kahvilla, jonka jälkeen on vierailijan puheenvuoro. Tämän jälkeen on vuorossa saunomista ja makkaranpaistoa. Ilta päättyy hartauteen ja kotiin lähdemme viimeistään klo 21.00. Voit tulla omalla autolla suoraan Vivamoon tai jos tarvitset kyytiä, lähtee kimppakyytejä Vivamoon Kirkkokentältä klo 17.30.

Tule mukaan rentoon ja mukavaan miesten porukkaan!

Lohja

Aikuis-, yhteisö- ja vapaaehtoistyö, vapaapäivät ma, ti

Kaupungintalo Monkola (Karstuntie 4)

Miesten saunailta