Radiojumalanpalvelus Pyhän Laurin kirkosta klo 10; HUOM! ei yleisötapahtuma.

Lohjan Pyhän Laurin kirkko

Radiojumalanpalvelus Pyhän Laurin kirkosta klo 10. HUOM, ei yleisötapahtumana. Saarnaa nimikkolähettimme Markus Aitamäki. Kirkon ovet avataan jumalanpalveluksen jälkeen klo 11 seurakuntalaisten yksityistä hartaudenharjoitusta varten. Seurakunnan työntekijä on myös tavattavissa. Jumalanpalvelus radioidaan Lohja Radio Dein taajuudella 107,2 MHz.

Delar av gudstjästen är på svenska. Som dagens psalm sjunger vi den svenska psalmen 54.

Virret: 53, (256), 59:1-2,4, 332. Rantanen, Louhivuori, Atte ja Tuomas Tenkanen.
päivän virsi lauletaan ruotsiksi psalm 54 (Virsi on suomenkielisessä virsikirjassa nro 256)

Poikkeusolojen vuoksi tänään ei kerätä kolehtia. Sen sijaan voit osallistua rahankeräykseen, jonka tuotto menee samaan kohteeseen kuin virallinen kolehti olisi mennyt: kirkon rakentamiseen Fatickissa ja syrjäytymisvaarassa olevien ihmisryhmien voimaannuttamiseen Senegalissa Herättäjä-Yhdistyksen kautta.
Voit osallistua rahankeräykseen haluamallasi tavalla Herättäjä-Yhdistyksen verkkosivuilla www.h-y.fi olevien ohjeiden mukaan tai soittamalla kolehtipuhelimeen numeroon 0600 11100. Puhelun hinta on 10,10 € + paikallisverkkomaksu, ja se laskutetaan seuraavan puhelinlaskusi yhteydessä. Keräyksen järjestää Herättäjä-Yhdistys ry. Rahankeräyslupa: RA/2018/1100, Keräysaika: 1.1.2019-31.12.2023.
Jumala siunatkoon lahjasi!

Lohja