Jooga

Mäntynummen seurakuntatalo

Joogaryhmä kokoontuu Mäntynummen seurakuntakeskuksessa maanantaisin.

Joogassa on tarkoitus on rauhallisten kehon liikkeiden ja hengityksen avulla löytää levollinen mieli ja lisätä samalla liikkuvuutta ja hyvää oloa. Kevätkausi alkaa 13.1.20 ja päättyy 18.5.20 (ei ryhmää 17.2 hiihtoloma, 13.4 pääsiäinen). 11.5 kerta voi olla ulkona (tiedotetaan lähempänä). Jooga sopii niin aloittelijoille kuin jo harrastaneille. Tarkoitus on rauhallisten kehon liikkeiden ja hengityksen avulla löytää levollinen mieli ja lisätä samalla liikkuvuutta ja hyvää oloa. Ota oma matto mukaan ja mukava asustus.
Joogan kausimaksu on 28€, ensimmäiset kerrat voit tulla kokeilemaan. Tervetuloa mukaan! Lisätietoja: Anna Kivinen 050 592 2395.

Lohja

Pusulan seurakuntatalo

Ompeluseura

Ompeluseurassa kahvittelemme ja teemme käsitöitä, jokainen sitä, mikä on sydäntä lähellä. Seurakunta tarjoa tarvikkeet. Ohjaajana Marjatta Lahtinen.

Lohjan seurakuntakeskus

Keskustan lähetyspiiri

TM Simo Jouhi, Lähetyksen kaksi vuosituhatta. Lähetystyön historiaa pähkinänkuoressa apostolien ajasta nykypäivään.

Lohjan seurakuntakeskus

Lähetyksen käsityörinki

Teemme yhdessä käsitöitä lähetysmyyjäisiin.