Miesten saunailta

Oravannokka (Oravanniementie, 09220 Lohja)

Ilta miehille, jossa ajankohtaisia aiheita, keskustelua, saunomista ja makkaranpaistoa

Toukokuun miesten saunaillassa on vieraana Matti Junnila ja aiheena Onko meillä syytä huoleen? Aihe käsittelee ilmastomuutosta ja informaation yksipuolisuutta. Ilta alkaa klo 18.00 Oravannokassa kahvilla, jonka jälkeen on vierailijan puheenvuoro. Tämän jälkeen on vuorossa saunomista ja makkaranpaistoa. Ilta päättyy hartauteen ja kotiin lähdemme viimeistään klo 21.00. Voit tulla omalla autolla suoraan Oravannokkaan tai jos tarvitset kyytiä, lähtee kimppakyytejä  Kirkkokentältä klo 17.30.

Tule mukaan rentoon ja mukavaan miesten porukkaan!

Lohja

Aikuis-, yhteisö- ja vapaaehtoistyö, vapaapäivät ma, ti

Kaupungintalo Monkola (Karstuntie 4)

Vivamo, Vivamontie 2