Lohjan Pyhän Laurin kirkko

Messu 9. sunnuntaina helluntaista, pyhän aiheena Totuus ja harha.

Tervetuloa seurakunnan yhteiseen messuun!
Tänä pyhänä puhutaan siitä, miten elämässään joutuu kamppailemaan erottaakseen totuuden valheesta ja oikean väärästä. Jumalan tunteminen ja hänen tahtonsa kyseleminen ohjaavat meitä totuuteen. Pyhä on 9. sunnuntai helluntaista.

Alttaripalvelus Anne Huoponen, avustaa Raimo Kuismanen ja kanttorina Harri Kerko. Noudatamme viranomaisohjeita tilaisuuksien turvallisesta järjestämisestä, mm. turvavälejä ja enimmäisosallistujamäärä on 120 henkeä. Messu radioidaan Lohja Radio Dein taajuudella 107,2 MHz.

Kolehti: Seurakuntamme nimikkolähettien Jaakko Knuutilan ja Vaula Veiralan työn tukemiseen Senegalissa SLS:n kautta.

Tervetuloa. Siunatkoon Jumala kaikki messussa mukana olevat ja siihen radion äärellä osallistuvat.

Virret: 484:1-2
116:1--