Virkkalan Kirkko

Tervetuloa messuun Virkkalan kirkkoon!

Messun Virkkalan kirkossa 16. sunnuntaina helluntaista toimittavat Anne Huoponen ja Pirjo Rajalin-Tymura. Pyhän aiheena on Jumalan huolenpito.

Jeesus opettaa, että Jumalaan uskovan ihmisen ei tarvitse kantaa murhetta kaikesta mahdollisesta. Taivaallinen Isä pitää hänestä huolen ja auttaa häntä etsimään sitä, mikä on tärkeintä: Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttaan. Näin Jumala vapauttaa hänet tekemään hyvää lähimmäisilleen. Kristitty muistaa Jeesuksen sanat "Autuaampi on antaa kuin ottaa".

Messussa kerätään kolehti kirkolliseen työhön suomalaisten parissa ulkomailla ja kansainväliseen diakoniaan Suomen satamissa Suomen Merimieskirkko ry:n kautta. Suomen Merimieskirkko ry, Hitsaajankatu 4 A, 00810 Helsinki, FI69 1014 3000 2126 27.

Tervetuloa!

Virkkala