Messu Karjalohjan kirkossa

Karjalohjan kirkko

Tervetuloa nauttimaan Sanaa ja ehtoollista!

Liturgina häärää ja saarnata paukuttaa uudehko aluekappalainen, Mikko Nieminen. Urkuja käskyttää mestarismies Atte Tenkanen.

- Jos tulet messuun, käytä maskia. Jos sinulla on maskeja omasta takaa, ota sellainen jo kotoa matkaan. Kirkossa pitäisi olla messuun tulijoille maskeja jaossa, mutta varma on varmaa.

- Desinfioi kätesi tullessasi kirkkoon, saapuessasi ehtoolliselle ja kun lähdet kirkosta.

- Ehtoolliselle tullessa täytyy maski tietenkin riisua. Pyri olemaan koskettamatta maskia muualta kuin kiinnityslenkeistä. Tämä ohje koskee sekä kertakäyttöisiä että uudelleen käytettäviä kangasmaskeja.

- Ehtoollisen jälkeinen altistusaika jää sen verran lyhyeksi, ettei varsinkaan uutta kertakäyttömaskia tarvitse välttämättä laittaa kasvoille. Kertaalleen riisuttua maskia ei THL:n ohjeen mukaan tule enää laittaa kasvoille uudestaan.

- Muista noin kahden metrin turvaväli kaikissa tilanteissa!

- Jos tunnet olosi yhtään flunssaiseksi, jää kotiin.

Tervetuloa messuun!

Karjalohja