VETURI vertaistukikahvila

Lohjan seurakuntakeskus

Hyppää kyytiin!

Vertaistukikahvila VETURI on taas avoina tiistaina 17. marraskuuta klo 17-19 Lohjan seurakuntakeskuksessa (Sibeliuksenkatu 2).
Seurakunta kutsuu mukaan niin nykyiset vapaaehtoiset kuin myös kaikki, jotka miettivät vapaaehtoiseksi ryhtymistä.

VETURI on paikka vapaaehtoisille tavata toisiaan, vaihtaa kuulumisia, ideoita uutta ja verkostoitua, niin muiden vapaaehtoisten kuin työntekijöidenkin kanssa. Kahvilan avaa ja sen emäntänä toimii vapaaehtoistoiminnan koordinaattori. Tilaisuudessa tarjolla kahvia/teetä.

Voit tulla mukaan mihin aikaan tahansa. Kahvilassa voi piipahtaa muun asioinnin lomassa tai viipyä pidempään! Ilmoittautumista ei tarvita. Tervetuloa!
Lisätietoja antaa vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Eeva Hietala, eeva.hietala@evl.fi, 044 3284 371.

Lohja