Kauneimmat joululaulut - joulukalenteri

Muu tila

1. - 24.12. klo 12 ilmestyy Lohjan seurakunnan facebook-sivulle Kauneimmat joululaulut -joululaulukalenteri. Lohjan seurakunnan kanttoreiden ja paikallisten muusikoiden toteuttamana esitetään kaikki tämän vuoden Kauneimmat joululaulut -vihkon laulut numerojärjestyksessä. Kauneimpien joululaulujen kolehtikohteena Suomen Lähetysseuran kautta on heikossa asemassa olevat lapset. Tule mukaan laulamaan kanssamme! (Voit seurata facebook-sivua myös verkon kautta googlaamalla Lohjan seurakunta/facebook)

Karjalohja, Lohja, Nummi, Pusula, Sammatti