Askonsdagens stig till nattvarden

ke 17.2. kello 17.00 - 19.00
Lohjan Pyhän Laurin kirkko

Välkommen att börja fastetidens vandring mot påskens glädje.

På askonsdagen är du välkommen att vandra i kyrkan via olika stationer till altaret och nattvarden.
Under vandringen kan du kontemplera över bibelord, be och teckna ett kors av aska på din panna.
Stigen börjar i vapenhuset där du får en karta och en bibeltext med dig för vandringen. Var och en vandrar stigen individuellt. Samtidigt kan sex vandrare närvara i kyrkan.

Medverkande är Pirkko Järvinen, Tanja Louhivuori, Heini Nikander och Timo Saario.

"Samla inte skatter här på jorden, där mal och mask förstör och tjuvar bryter sig in och stjäl. Samla skatter i himlen, där varken mal eller mask förstör och inga tjuvar bryter sig in och stjäl. Ty där din skatt är, där kommer också ditt hjärta att vara." (Matt 6:19-21)