Kaksikielinen radiojumalanpalvelus - Tvåspråkig radiogudstjänst

Lohjan Pyhän Laurin kirkko

Tervetuloa yhteiseen jumalanpalvelukseen radion äärelle Radio Dein taajuudella 107.2 MHz tai suorana verkkolähetyksenä osoitteesta https://stream.dei.fi:8443/lohjankirkko. Jumalanpalveluksen aiheena on Kristus on ylösnoussut!

Du är välkommen att lyssna på påskdagens tvåspråkiga gudstjänst på Radio Dei (107,2 MHz eller www.radiodei.fi/kirkko). Påskdagens tema är "Kristus är uppstånden!"

Messun jälkeen klo 11-12 seurakuntalaiset ovat tervetulleita ehtoolliselle. Sisään kirkkoon voi tulla kerrallaan sellainen määrä ihmisiä, ettei kuuden ihmisen kokonaismäärää ylitetä. Pyydämme saapumaan asehuoneen kautta poistumaan pääovesta.
Turvallisuussyistä suosittelemme noin 2 metrin välejä ja kasvomaskin käyttöä odottaessa.

Radiojumalanpalveluksen toimittavat Henri Röytiö, Juhani Korte, Tanja Louhivuori ja Harri Kerko.

Virret: 967, 89: 1,5 (ruotsink.), 745: 1-2, 90: 1,2,4 (ruotsk), 917:9 ja 745: 3

~~~~~~~~~~~~

Efter gudstjänsten är Lojo S:t Lars kyrka öppen kl. 11-12. Det finns möjlighet att få nattvard. Vi ber er att komma in till kyrkan genom vapenhuset och gå ut via huvuddörren samt komma ihåg att hålla säkerhetsavstånd. Användning av ansiktsmask rekommenderas. Sex personer kan närvara samtidigt.

Radiogudstjänsten förrättas av Henri Röytiö, Juhani Korte, Tanja Louhivuori och Harri Kerko.

Psalmer: 967 (finska); 89:1,5 (svenska); 745:1-2, (finska); 90:1,2,4 (svenska); 917:9 (finska) och 745:3 (finska)

Lohja, Svensk verksamhet