Radiojumalanpalvelus

Lohjan Pyhän Laurin kirkko

Tervetuloa yhteiseen jumalanpalvelukseen radion äärelle Radio Dein taajuudella 107.2 MHz tai suorana verkkolähetyksenä osoitteesta https://stream.dei.fi:8443/lohjankirkko.

Jumalanpalveluksen aiheena on Ylösnousseen todistajia.

Messun jälkeen klo 11-12 seurakuntalaiset ovat tervetulleita ehtoolliselle. Sisään kirkkoon voi tulla kerrallaan sellainen määrä ihmisiä, ettei kuuden ihmisen kokonaismäärää ylitetä.

Pyydämme saapumaan asehuoneen kautta poistumaan pääovesta.
Turvallisuussyistä suosittelemme noin 2 metrin välejä ja kasvomaskin käyttöä odottaessa.

Radiojumalanpalveluksen toimittavat
liturgi Piia Korpijaakko
saarna Erica Stick
kanttori Timo Saario

Virret:
292:1,3
105:1-3
339:1,4

Virret:

Tämän sunnuntain kolehtikohde olisi ollut Suomen Pipliaseuran kautta "Lukutaitoa naisille Afrikassa -ohjelmaan" (Etiopia, Kenia, Malawi, Namibia ja Tansania) 13 vähemmistökielellä. Ohjelmasta hyötyvät naiset ja koulunkäyntinsä keskeyttäneet tytöt. Suomen Pipliaseuralla on rahankeräyslupa ja keräykseen voi lahjoittaa seuran sivujen kautta, www.piplia.fi.

Lohja