Vauvan päivä

vauva vaalea pyyhe päässä keltaoranssipinkillä taustalla
Lohjan seurakuntakeskus

VauvaSuomi ry haluaa yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa nostaa vauvat ja vauvaperheet esille. Tänä vuonna Vauvan päivää vietetään 24.9.2021.
Lohjan seurakunta on Vauvan päivässä mukana Lohjan kaupungin ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

Vauvan päivän ohjelmaa Lohjalla

Lohjan seurakuntakeskus (Sibeliuksenkatu 2) klo 10-13,
Lohjan kaupungin avoin varhaiskasvatus, lapsiperheiden kotipalvelut ja Lohjan seurakunnan varhaiskasvatus:
- vauvojen temppurata
- vauvahierontaa
- Bonne sosemaistiaisia
- palveluohjaaja Noora Ehrström tavattavissa (lapsiperheiden palveluohjaaja)
- isommille sisaruksille askartelua ja puuhaa.

Lohjan pääkirjasto klo 10-13:
- klo 10 Vauvan päivän aloitussoitto, Lohjan kaupunginorkesterin muusikot yhdessä muskariopettajien Piritan ja Jennyn kanssa
- klo 10.30 ja 11.30 muskarituokiot Pähkinä-salissa, Länsi-Uudenmaan musiikkiopiston muskariopettajat Pirita &Jenny (tilaan max 15 lapsi-vanhempi paria)
- klo 10-13 voit paikan päällä ilmoittautua myös Lohjan kaupunginorkesterin kummilapsi 21 toimintaan mukaan
Järnefeltinsalissa pyörii non-stopina klo 9.45 - 15 seuraavat 4 min. mittaiset videot: "Vauvasi rakastaa lukemista!", "Taapero tykkää tarinoista" ja "Din 2-åring gillar berättelser." Salissa on myös hyvä mahdollisuus imettää tai syöttää vauvaa.

Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico, Ratakatu 24 Lohja:
- klo 14.30 luento, aiheena liikunnan aloittaminen synnytyksen jälkeen sekä lantionpohjan ja keskivartalon palautuminen.
- klo 15.30 äitien kuntotreeni, äidin oma jumppa, jossa vauva tai taapero liikkuu mukana sylissä, kantorepussa tai omia leikkejä leikkien. Mukaan vauvalle viltti ja omia leluja. Äidille joustavat vaatteet, sisäkengät ja juomapullo. Sopii kaikille kuntotasosta riippumatta.

Tapahtumiin on vapaa pääsy, ei ilmoittautumista. Noudatathan toimitilan turvallisuusohjeita. Tulethan mukaan vain terveenä. Kasvomaskin käyttöä suositellaan kaikille yli 12-vuotiaille.

Ota Vauvanpäivän haaste vastaan ja haasta muutkin mukaan

Lohja