Virkaanasettamismessu Karjalohjan kirkossa

Karjalohjan kirkko

Tervetuloa messuun!

Kello 12 Karjalohjan kirkossa alkavassa messussa asetetaan virkaansa aluekappalainen Mikko Nieminen. Lisäksi siunaamme jo jonkin aikaa käytössä olleet, mutta kuitenkin uudet alttarikalusteet ja ensimmäisen uuden alttaritekstiilin.

Messussa ovat mukana kirkkoherra Juhani Korte, johtava kappalainen Raimo Kuismanen, kanttorina Atte Tenkanen, Karjalohjan kirkkokuoro ja erinäinen määrä muutakin porukkaa. Tervetuloa!

Ja piiiitkästä aikaa on tarjolla myös kirkkokahvit messun jälkeen Lasikirkon puolella, missä koronarajoituksista johtuen voi samaan aikaan kahvitella enintään 80 henkilöä.

Sammatista ei pidetä jumalanpalvelusta. Karjalohjalle pääsee messuun ja takaisin ilmaisella bussikuljetuksella. Lähtö Sammatin kirkolta tapahtuu klo 11.30. Paluukyyti samaan paikkaan lähtee Karjalohjan kirkon parkkipaikalta noin kello 14.30.

Karjalohja