Elämäni laulu -konsertti

Elämäni laulu -logo
Lohjan Pyhän Laurin kirkko

"Et varmaankaan tiedä, miten tärkeä olet minulle.
Silloin, kun minä tarvitsin apua, olit siinä.
Kun minä tarvitsin halausta, olit siinä.
Kun en enää nähnyt itse valoa, olit siinä.
Kun minulle tapahtui suuria, olit siinä.
Haluaisin kiittää sinua."

Kuka sinun elämässäsi on kulkenut rinnallasi, keneltä olet saanut tukea, kenen kanssa olet saanut jakaa elämäsi tärkeitä hetkiä? Olet ehkä halunnut kiittää, mutta et ole tiennyt miten. Vai onko sinulla elämässäsi itsellesi tärkeä laulu, joka on rohkaissut eteenpäin ja antanut toivoa tulevaan? Nyt sinulla on mahdollisuus kiittää, kertoa tarinasi ja jakaa elämäsi laulu. Tarinat ja laulut jaetaan konsertissa Lohjan Pyhän Laurin kirkossa lauantaina 20.11.2021 klo 18. Kohtaamme toisemme elämän suurien käänteiden, ilojen ja surujen äärellä. Kuulemme miten elämä on kannatellut, missä syntyy kiitollisuus ja toivo, ketkä ovat kulkeneet rinnalla ja milloin rakkaus on saanut koskettaa. Kirkossa musiikin esittää Matteus Mykkäsen johdolla lohjalainen house band solisteineen.

Keräämme nyt tarinoita ja lauluja iltaa varten toukokouussa 2021. Jos haluat mukaan, ota yhteyttä
täyttämällä nettilomake osoitteessa https://www.mvs.fi/srk/lohja/url/BgSSDjsn5V.

Tarinoita kerätään myös Lohjan torilla, seurakunnan teltalla lauantaina 22.5.21, klo 10 alkaen.

Lähetettyjen tarinoiden joukosta valitsemme illan laulut sopivaksi kokonaisuudeksi. Tarina muotoillaan yhdessä sen kertojan kanssa iltaa varten. Jos saamme tarinoita enemmän kuin iltaan mahtuu, sovimme kertomatta jääneiden tarinoiden myöhäisemmästä käytöstä erikseen. Illassa lauletaan myös yhdessä, joten yhteislauluiksikin voi esittää toiveita. Ole rohkea - elämässä on usein kyse jakamisesta ja yhteydestä. Liian harvoin saamme kertoa toisille miten tärkeitä he ovat elämässämme. Nyt on hyvä hetki tuoda esiin kiitollisuutemme toisiamme kohtaan tai elämää kohtaan ja antaa musiikin soittaa Elämäsi Laulu!

Lähetä tarinasi tästä

Lohja

Aikuis-, yhteisö- ja vapaaehtoistyö, vapaapäivät ma, ti