Juhannusjuhla Saarikossa

Saarikon leirikeskus

Juhannussauna lämpiää
Ei ole ennakkoilmoittautumista
Makkaraa tarjolla, vapaaehtoisen maksun tulot lähetystyölle.

Klo 18 juhannusjuhla Saarikon leirikeskuksessa. Tule viettämään juhannusjuhlaa yhdessä kesäisen luonnon ympäröimänä. Ohjelmassa puhetta, yhteislauluja sekä kesäiltaan kuuluva makkaranpaisto.

Ilmainen bussikuljetus Saarikkoon:
1. auto: lähtö Kirkniemen as klo 17-Risti-Virkkalan kirkon pysäkki-pistetalot-Helsingiuksentie-Välitie-Lammentie-Maksjoentie-Ojamo-kirkkokenttä klo 17.30 -Ratakatu-Lohja as-Venteläntie-Mäntynummentie-Lohjanharjuntie-Myllylampi-Turuntie-Vanhakylä-Saarikko.
2. auto: lähtö Karstu klo 17-Paloniemi-Rajaportti-Routio-Salmenmäentie-Vanha Routio-Tuulimyllynkuja-kirkkokenttä klo 17.30 -Lempola-Lehmijärventie-Saarikko. Paluukuljetus n. klo 21 Saarikosta samoja reittejä vastapäivään.

• Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Lohja