Itsenäisyyspäivän kaksikielinen jumalanpalvelus - Självständighetsdagens tvåspråkiga gudstjänst

Altaret i Virkby kyrka

Virkkalan Kirkko

Itsenäisyyspäivän kaksikielinen jumalanpalvelus Virkkalan kirkossa ja seppeleiden lasku sankarihaudoilla. Kirkkokahvit.

Självständighetsdagens tvåspråkiga gudstjänst i Virkby kyrka. Kransnedläggning vid hjältegravarna. Kyrkkaffe, kyrktaxi.

Tanja Louhivuori, Hanna Tolonen, Pirjo Rajalin-Tymura. Lohjan Miehet laulaa.

Kolehti: Sotainvalidien Veljesliiton, Suomen Sotaveteraaniliiton, Rintamaveteraaniliiton ja Kaatuneitten Omaisten Liiton hengelliseen työhön Veteraanivastuu ry:n kautta.

Kahvien jälkeen Susanne Sere kertoo Virkkalan kirkon vaiheista ja ympäröivästä alueesta (vid behov också på svenska).

Virret: 580: 1-2, 6-7 suomi, 551 ruotsi, 577:1-5 suomi, 554: 1- ruotsi, 332: suom

Virkkala, Svensk verksamhet