Itsenäisyyspäivän sanajumalanpalvelus

Lohjan Pyhän Laurin kirkko

Tervetuloa itsenäisyyspäivän jumalanpalvelukseen ja sen jälkeen kirkkokahveille!

Juhlavassa jumalanpalveluksessa musisoivat Laurin Miehet kanttori Timo Saarion johdolla. Kiitämme itsenäisyydestä ja rukoilemme maamme puolesta.

Puoli tuntia ennen jumalanpalveluksen alkua laskemme yhdessä kaupungin edustajien kanssa seppeleet Karjalaan jääneiden muistomerkille ja vakaumuksensa puolesta kaatuneiden muistomerkille. Jumalanpalveluksen jälkeen viemme seppeleen sankarihaudoille yhdessä kaupungin edustajien ja reserviläisjärjestöjen kanssa.

Liturgi: Milla Turunen
Saarnaaja: Auli Helenius
Kanttori: Timo Saario
Musiikissa: Laurin Miehet

Kolehti: Sotainvalidien Veljesliiton, Suomen Sotaveteraaniliiton, Rintamaveteraaniliiton ja Kaatuneitten Omaisten Liiton hengelliseen työhön Veteraanivastuu ry:n kautta.

Lohja