Valoa ja toivoa Ukrainaan sanoin ja sävelin

kuvassa kädet ja rauhan kyyhky, kuva Aarne Ormio

Lohjan Pyhän Laurin kirkko

Ukrainan sodan syttymisestä tulee 24.2. tasan kaksi vuotta. Haluamme muistaa Ukrainaa ja rukoilla rauhan puolesta. Tervetuloa valon kulkueeseen, toivon rukoushetkeen sekä tukikonserttiin!

Illan ohjelma:
- Klo 16 valon kulkue kaupungin läpi
- Klo 17 toivon rukoushetki kirkossa ja tukikonsertti Ukrainalle

Jotta toivo ei sammuisi, Lohjan ukrainalaisten yhdistys järjestää valon kulkueen kaupunkimme läpi. Kulkue lähtee kirkkokentältä klo 16. Ota mukaan oma muistokynttilä. Esimerkiksi hautakynttilä käy hyvin. Kulkue päättyy kirkolle, missä kynttilät lasketaan muistokivelle.

Ohjelma jatkuu kirkossa klo 17, kun rukoilemmme rauhan puolesta ja nautimme illan musiikkitarjonnasta tukikonsertissa. Konsertissa musisoivat Liydmula Rabinchuk, Sanni Merruntaus, Valto Järvelä, Matti Tegelman, Damkören Flamman, Laurentius-kuoro ja Ukrainan lasten kelloryhmä. Kappalevalinnat nousevat Ukrainan ja rauhan teemoista.

Tilaisuus on maksuton. Osallistujilla on mahdollisuus muistaa Ukrainaa lahjoituksella Kirkon Ulkomaanavun kautta.

Konsertin jälkeen kirkon pihalla on tarjolla lämmintä mehua ja pullaa.

Tapahtuman järjestää Lohjan ukrainalaisten yhdistys yhdessä Lohjan seurakunnan kanssa. Lisäksi mukana ovat Hiidenkiertäjät Ry, Lohjan Maanpuolustusnaiset Ry, Lohjan Martat, Virkkalan Martat ja Capital Av.

Huom! Kulkueen takia kirkkokentälle ei ole mahdollista pysköidä autoa. Suosittelemme jättämään auton kauemmas ja saapumaan kirkolle jalan.

Tervetuloa mukaan osoittamaan tukea Ukrainalle!

Lohja