Tiedotus ja viestintä

Tiedotus ja viestintä

Kirkko on maailman vanhin tiedotuslaitos. Kansa ei uskonut eikä totellut maallisen esivallan käskyä, ennekuin se oli kirkossa kuulutettu.

Kirkonkelloilla on kautta vuosisatojen ollut  viestinnällinen tehtävä. Niiden soitto ilmoittaa pyhäpäivän alkamisesta, kertoo kuolinviestin (sanomakellot) ja kutsuu ihmisiä  kirkkoon ja pyhän kolmiyhteisen Jumalan yhteyteen.

Lohjan seurakunnan tiedotus ja viestintä huolehtii siitä, että seurakunnan tapahtumat, uutiset ja ajankohtaisuudet ovat saatavilla ja nähtävillä jokaiselle seurakuntalaiselle.

Palaute **@**

Leena Anttila
tiedotusihteeri, Lohkare-seurakuntalehden toimitussihteeri
**@**

Juhani Korte
**@**

Lohjan seurakunnan tiedotussihteeri vastaa nettisivujen ja koko seurakuntaa läpäisevien tapahtumien ja ajankohtaisten projektien tiedotuksesta. Alueseurakuntien tiedotuksesta huolehtii tiedotuksesta vastaava yhteyshenkilö, samoin kuin kantaseurakunnan eri tiedotusvastaavat huolehtivat työalojensa tiedotuksesta. Tarvittaessa heitä avustaa seurakunnan tiedotussihteeri.

Viestintätoimikunta

• Toimikunta kokoontuu vähintään kaksi kertaa vuodessa. Toimikunnassa käsiteltävä asia voidaan siirtää kirkkoneuvoston ratkaistavaksi. Lue lisää

Seurakuntalehti Lohkare

Lohjan seurakunta on julkaissut omaa seurakuntalehteä vuodesta 2004 lähtien. Lohkare jaetaan neljä kertaa vuodessa Karjalohjalla, Lohjalla, Nummella, Pusulassa ja Sammatissa. Lehden voi lukea myös verkossa. Lue lisää