Tiedotus ja viestintä
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3
Etusivu Sivukartta Palaute Tekstikoko: Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä
Lohjan seurakunta - etusivulle

Tiedotus ja viestintä

Kirkko on maailman vanhin tiedotuslaitos. Kansa ei uskonut eikä totellut maallisen esivallan käskyä, ennekuin se oli kirkossa kuulutettu.

Kirkonkelloilla on kautta vuosisatojen ollut  viestinnällinen tehtävä. Niiden soitto ilmoittaa pyhäpäivän alkamisesta, kertoo kuolinviestin (sanomakellot) ja kutsuu ihmisiä  kirkkoon ja pyhän kolmiyhteisen Jumalan yhteyteen.

Lohjan seurakunnan tiedotus ja viestintä huolehtii siitä, että seurakunnan tapahtumat, uutiset ja ajankohtaisuudet ovat saatavilla ja nähtävillä jokaiselle seurakuntalaiselle.

Palaute **@**

 

Leena Anttila
tiedotusihteeri, Lohkare-seurakuntalehden toimitussihteeri 
puh. 044 374 0401
**@**

Juhani Korte
kirkkoherra
puh. 040 753 5202
**@**

Lohjan seurakunnan tiedotussihteeri vastaa nettisivujen ja koko seurakuntaa läpäisevien tapahtumien ja ajankohtaisten projektien tiedotuksesta. Alueseurakuntien tiedotuksesta huolehtii tiedotuksesta vastaava yhteyshenkilö, samoin kuin kantaseurakunnan eri tiedotusvastaavat huolehtivat työalojensa tiedotuksesta. Tarvittaessa heitä avustaa seurakunnan tiedotussihteeri.

Viestintätoimikunta

• Toimikunta kokoontuu vähintään kaksi kertaa vuodessa. Toimikunnassa käsiteltävä asia voidaan siirtää kirkkoneuvoston ratkaistavaksi. Lue lisää

Seurakuntalehti Lohkare

Lohkare jaetaan neljä kertaa vuodessa Karjalohjalla, Lohjalla, Nummella, Pusulassa ja Sammatissa. Vaali-Lohkare ilmestyi 24.10. Lehden voi lukea myös verkossa. Lue lisää

Pusula Nummi Sammatti Karjalohja Lohja