lapset sateessa sateenvarjojen alla kesäleirillä

Kerhot

Lohjan seurakunta järjestää syys- ja kevätkaudella erilaisia kerhoja 1. - 6. -luokkalaisille Lindkullassa, Ojamolla, Metsolassa, Lohjanportissa ja Routiolla.
Kerhot kokoontuvat kerran viikossa ja kestävät tunnin (kokkikerho puolitoista tuntia).

Lisää kerhoista voit kysyä nuorisotyönohjaaja Marita Laaksoselta.

Syyskauden kerhot alkavat vkolla 39 ja päättyvät vkolla 48. Syyslomalla ei ole kerhoja.

Kevätkauden kerhot alkavat vkolla 3 ja päättyvät vkolla 15. Talvilomalla ei ole kerhoja.

Kerhopaikat ja -ajat

LINDKULLA (Karstunraitti 4)

Ti 16:30-18:00 Kokkikerho 4.-6. -luokkalaisille

Ke 16:30-18:00 Kokkikerho 1.-3. luokkalaisille
Ilmoittautuminen

Kokkikerhossa leivotaan, valmistetaan välipaloja ja aterioita. Kerhossa on 12 kerholaista. Jotta jokainen saa mahdollisuuden oikeasti kokkailla, olemme jakaneet kerhon kahtia. Toisella viikolla olet keittiövuorossa, toisella viikolla teet keittokirjaa ja muuta askartelua. Joka kerralla pääset syömään kerholaisten valmistamaa ruokaa, välipaloja ym. Kerhoja ohjaavat rippikoulun käyneet nuoret.

METSOLAN SEURAKUNTAKOTI (Puistokatu 11-13)

To 16:30-17:30 Toimintakerho 1.- 6. -luokkalaisille Ilmoittautuminen

Toimintakerhossa askarrellaan, pelataan ja leikitään yhdessä. Ohjaajina toimivat rippikoulun käyneet nuoret. Tule mukaan!

OJAMON SEURAKUNTAKOTI (Kartanonkuja 1)

Ti 17.00 - 18.00  Musiikki-  ja askartelukerho 1. - 4. -luokkalaisille. Ilmoittautuminen

Kerhossa askarrellaan, lauletaan, kuunnellaan musiikkia jne. Kerhoa ohjaavat rippikoulun käyneet nuoret.

To 17.30 - 18.30 Toimintakerho 1 - 3 lk:sille. Ilmoittautuminen

Toimintakerhossa askarrellaan, pelataan ja leikitään. Kerhoa ohjaavat rippikoulun käyneet nuoret.

LOHJANPORTIN SEURAKUNTAKOTI
(Hammarintie 4)

Ke 18.00 - 19.00 Toimintakerho 4 - 6 lk:sille

LOHJANPORTIN SEURAKUNTAKODIN PÄIVÄKERHOTILASSA:

To 17:00-18:00 Toimintakerho 1.-4.-luokkalaisille

VIRKKALAN KIRKON PÄIVÄKERHOTILA

(Virkkalantie 1)

Ma 17.00 - 18.00 Matkailukerho 1 - 3 lk:sille  Ilmottautuminen

Matkailukerhossa seikkaillaan ympäri maailmaa kokaten, askarrellen ja leikkien.askarrellaan, pelataan ja leikkien. Kerhoa ohjaavat rippikoulun käyneet nuoret.

To 17.00 - 18.00 Toimintakerho 1 - 4 lk:sille.

Ilmottautuminen

Toimintakerhossa askarrellaan, pelataan ja leikitään.Kerhoa ohjaavat rippikoulun käyneet nuoret.

ROUTION SEURAKUNTAKOTI (Kalliomänetie 2)

Ke 16.30 - 17.30 Toimintakerho 1 - 3 lk:sille. Ilmoittautuminen

SAMMATIN SEURAKUNTATALO (Pappilantie 1)

Ke 16.30 - 17.30 Toimintakerho 4 - 6 lk:sille. Ilmottautuminen

Toimintakerhossa askarrellan, pelataan ja leikitään. Kerhoa ohjaavat rippikoulun käyneet nuoret.