lapset sateessa sateenvarjojen alla kesäleirillä

Kerhot

Lohjan seurakunta järjestää syys- ja kevätkaudella erilaisia kerhoja 1. - 6. -luokkalaisille eri puolilla Lohjaa. Kerhot kokoontuvat kerran viikossa ja kestävät noin tunnin (kokkikerhot puolitoista tuntia).

Lisää kerhoista voit kysyä nuorisotyönohjaaja Teemu Kuivalaiselta.

Nummen ja Pusulan kerhoista voit kysyä nuorisotyönohjaaja Emilia Hujaselta.

Syyskaudella 2020 kerhot alkavat vkolla 39 ja päättyvät vkolla 50. Syyslomalla ei ole kerhoja. Kevätkaudella 2021 kerhot jatkuvat vkolla 2 ja viimeinen kevään kerhokerta on vkolla 16.
Kerhoista tiedotetaan syyskuun alussa seurakunnan Internet-sivujen kautta.

Tiedot kerhoista ja ilmoittautuminen: Valitse pudotusvalikosta Lohja / Nummi ja Pusula.

Koronaa koskevat ohjeet alakouluikäisten kerhoihin:

1. Noudatamme THL:n ohjeistuksia sekä kirkkoherra Juhani Kortteen linjauksia toiminnassamme.

2. Lapsi voi osallistua vain yhteen kerhoon, jotta tartuntoja ryhmien välillä voidaan ehkäistä.
    Lapsi tulee ilmoittaa kerhoon netissä kerholinkin kautta. Ilman ilmoittautumista ei voi kerhoon osallistua.

3. Lapsi ei voi osallistua kerhotoimintaan, mikäli hänellä tai perheenjäsenellä on flunssan kaltaisia oireita tai vatsakipua. Edellytyksenä kerhoon palaamiselle on kaksi oireetonta päivää.

4. Toisten juomapulloja, puhelimia tai muita tavaroita ei kosketella

5. Noudatamme kerhoissa tehostettua käsihygieniaa. Ohjaajat ja kerholaiset desinfioivat kätensä sekä tullessaan, että lähtiessään kerhosta.

6. Huoltajat, opastakaa lastanne yskimään ja aivastaman oikein, kohti hihaa, tai nenäliinaan. Näin laitamme stopin tartunnoille.

7. Pyrimme noudattamaan kerhoissa n. 1 m turvavälejä, mutta emme voi taata niiden toteutumista.

8. Kerhonohjaajat pyyhkivät kerhopöydät ja tuolinkarmit kerhon päätyttyä.

Seuraamme yleistä koronatilanteen kehittymistä, THL:n, hiippakunnan ja kirkkoherran antamia ohjeita ja tiedotamme kerholaisille ja huoltajille mahdollisista muutoksista.

Huoltajat, voitte olla tarvittaessa yhteydessä: Kerhotyöstä vastaava
    nuorisotyönohjaaja Teemu Kuivalainen 050 5721579,
    tai johtava nuorisotyönohjaaja Eeva Liesilinna 050 3365655