kuvassa lehti hiirenkorvalla kevät

250 syytä konserttiin helatorstaina 26.5.

12.5.2022 12.47

Helatorstaina, 26.5. klo 16 alkaa Lohjan Pyhän Laurin kirkossa konsertti, jonka nimenä on 250 syytä juhlaan. Luku syntyy siitä, kun yksi Suomen vanhimmista kirkkokuoroista, Lohjan kirkkokuoro, täytti 130 vuotta, kirkkoherra Juhani Korte 60 vuotta sekä kanttori Timo Saario 60 vuotta.

Konserttia on jouduttu siirtämään kokoontumisrajoitusten takia jo kahdesti, mutta toivottavasti nyt kolmas kerta toden sanoo!

Konsertin monipuolinen ohjelmisto koostuu siinä esiintyvien kuorojen: Lohjan kirkkokuoron, Laurin Laulajien ja Laurin Miesten vuosien mittaan laulamista parhaimmista lauluista. Timo Saario johtaa ja laulaa myös muutaman soololaulun, säestäjänä toimii Ulla Eho-Saario.

Konserttiin on vapaa pääsy ja ovilla kerättävän kolehdin kautta voi tukea ukrainalaisten auttamista Kirkon Ulkomaanavun hätäapukeräyksen kautta.

Mahdolliset muistamiset kukkien yms. sijaan pyydetään niin ikään ohjaamaan Ukrainan hädänalaisten auttamiseen.