Uutislistaukseen

retkiläisiä nuotiolla Kesäretkipäivillä mukavaa yhdessäoloa, keskustelua ja maukasta ruokaa.

Kesäretkipäiville ilmoittautuminen on käynnissä

30.5.2022 13.23

Ilo olla yhdessä! Lohjan seurakunnan diakoniatyö järjestää jälleen kesäretkipäiviä. Retkipäivät ovat maksuttomia. Ilmoittaudu viimeistään 5.8. alla näkyvästä linkistä tai puhelimitse 050 327 9357.

Voit ilmoittautua yhteen:

Ma 22.8. tai ti 23.8. diakonian kesäretkipäivät Heponiemessä, ilmoittaudu

Ma 22.8. kuljetus klo 10:30 Virkkalan kirkko os. Virkkalantie 1, 10:45 Ojamon srkkoti os. Kartanonkuja 1, klo 11 Mäntynummen srktalo os. Mäntynummentie 17.

Ti 23.8.kuljetus klo 11 Kirkkokenttä klo 11:05 Karstuntien pysäkki (Routionmäen alla).

Päivän aikana on ruokailu, kahvit, mahdollisuus ulkoilla, keskustella, hiljentyä, saunoa.

Lähtö Heponiemestä klo 18 molempina päivinä.

Ke 24.8. Liikuntaesteisille suunnattu virkistyspäivä Lohjan keskustassa, ilmoittaudu

seurakuntakeskuksessa os. Sibeliuksenkatu 2. Kuljetus tarvittaessa. Päivässä mukana avustajia. Ohjelmassa: musiikkia, liikuntaa, ehtoollinen, hyvää seuraa ja ruokaa.

To 25.8. riippuvuusteemainen retkipäivä Heponiemessä, ilmoittaudu

Päivä sopii niille, joita teema koskettaa, myös läheisille. Hyvän ruoan ja kesästä nauttimisen lisäksi keskustelua riippuvuuksista ja läheisistä ihmissuhteista. Kuljetus klo 11 Kirkkokentältä. Lähtö Heponiemestä klo 18.

Lisäksi:

Pe 19.8. klo 12 – 16 Saarikossa omaishoitajien virkistyspäivä. Ohjelmassa ruokailua ja yhdessäoloa. Ilmoittautumiset 28.7. mennessä: noora.j.tuominen@evl.fi