Kauneimmat Joululaulut tekee hyvää

Adventin aikana käydään virittäytymässä joulun tunnelmaan laulamalla kauneimpia joululauluja. Suomen Lähetysseuran vuonna 1973 käynnistämästä traditiosta on tullut seurakuntien joulunajan suosituin yleisötapahtuma, ja sitä se on myös täällä Lohjalla.

Kauneimmat Joululaulut –tilaisuuksissa kerätään kolehti, joka ohjataan Suomen Lähetysseuran kautta kehitysmaihin köyhyyden poistamiseksi.

Tule mukaan laulamaan ihmisarvoisen elämän ja oikeudenmukaisuuden puolesta!

Kauneimmat Joululaulut Lohjan kanta- ja alueseurakunnissa vuonna 2022:

Su 4.12. klo 14 Pusulassa Kärkölän kylätalossa.

Ke 7.12. klo 18 Sammatin kirkossa lasten Kauneimmat Joululaulut.

To 8.12. klo 14 Pyhän Laurin kirkossa, Paula Miettinen, Timo Saario & Laurin Miehet.

La 10.12. klo 14 St. Lars kyrka, De Vackraste Julsångerna, Tom Blomfelt & Timo Saario.

Su 11.12. klo 13 Pyhän Laurin kirkossa Kauneimmat Joululaulut lapsiperheille, Paula Miettinen, Pirjo Rajalin-Tymura, lapsikuoro Laurinsäde, Gospelsolina.

Su 11.12. klo 15 Nummen kirkossa, Erkki Kuusanmäki, Sanna Kuoppala & Nummen kirkkokuoro, Teemu Saarela, huilu.

Ma 12.12. klo 18 Pyhän Laurin kirkossa sateenkarikansan Kauneimmat Joululaulut, mukana mm. Pirkko Järvinen ja Atte Tenkanen.

Ti 13.12. klo 18 Nummen kirkossa lasten Kauneimmat Joululaulut, lopuksi lasten puurojuhla Nummen seurakuntatalolla.

Ti 13.12. k.  18 Virkby kyrka, Lucia kröning och De vackraste Julsångerna, Tom Blomfelt, Atte Tenkanen.

Ke 14.12. klo 18 Pusulassa Iltaruskon toimintakeskuksessa, Päivikki Jurmu, Pusulan kirkkokuoro, Perttu Gustafsson, laulu.

To 15.12. klo 18 Pusulan seurakuntatalossa lasten Kauneimmat Joululaulut.

To 15.12. klo 18.30 Muijalassa, Lohjanportin seurakuntakodissa, Marjo Virtanen, Pirjo Rajalin-Tymura.

To 15.12. klo 19 Pyhän Laurin kirkossa, Timo Saario ja Lohjan kirkkokuoro

Pe 16.12. klo 18 Pyhän Laurin kirkossa Kauneimmat joululaulut lapsiperheille, Paula Miettinen, Pirjo Rajalin-Tymura.

Su 18.12. klo 15 Pusulan kirkossa, Sampo Luukkonen, Päivikki Jurmu, Pusulan kirkkokuoro ja lapsikuoro.

Su 18.12. klo 16 Sammatin kirkossa, Pirjo Kuntsi, Pia Hemminki.

Su 18.12. klo 16 Pyhän Laurin kirkossa, Timo Saario ja Laurin Laulajat

Su 18.12. klo 18 Pyhän Laurin kirkossa, Timo Saario ja Laurin Laulajat

Ti 20.12. klo 19 Virkkalan kirkossa, Hanna Tolonen, Atte Tenkanen, Collegium Musicum -orkesteri.

Ke 21.12. klo 18 Karjalohjan kirkossa, Mikko Nieminen, Pia Hemminki & Karjalohjan kirkkokuoro.

Yhteistyössä Suomen Lähetysseura ja Lohjan seurakunta

Kauneimmat Joululaulut -esite pdf

Anna paras mahdollinen joululahja. Lahjoita tästä kehitysmaiden lapsille koulutusta, terveyttä ja turvaa.

Suomen Lähetysseuran Kauneimmat JoululaulutLinkki avautuu uudessa välilehdessä -musiikkitapahtuma täyttää 50 vuotta tänä vuonna. Juhlavuoden kunniaksi julkaistaan uusi saamenkielinen Kauneimmat Joululaulut -vihko, jossa lauluja on kolmella eri saamen kielellä: koltansaamen, inarinsaamen ja pohjoissaamen kielillä.  Lue lisää tästä.

Juhlavuosi huipentuu Yle TV1:ssä 25. ja 26.12. lähetettävään konserttiin, joka taltioidaan Temppeliaukion kirkossa.

Lähetysseura on painattanut tänäkin vuonna noin 830 000 vihkoa. Vihosta löytyvät perinteisesti kaikkein rakkaimmat, jo lapsuudesta tutut joululaulut. Toki mukana on aina muutama uudempikin laulu, ehkä tuleva klassikko. Tämän vuoden uutuuslaulu on  juhlavuotta varten tehty, Esa Niemisen ja Niklas Rosströmin säveltämä sekä Sinikka Svärdin sanoittama Kauneimmat joululaulut soi.

22.11.2022 09.37