Uutiset

Suomen evankelis-luterilaisessa kirkossa on noin neljä miljoonaa jäsentä. Suomen suurin uskonnollinen yhteisö on mukana ihmisten elämän arjessa ja juhlassa ja pitää esillä kristillisiä arvoja yhteiskunnallisessa keskustelussa.

Kirkon viestintä välittää ajantasaista tietoa kirkosta medialle ja suurelle yleisölle. Kirkon verkkosivusto osoitteessa evl.fi

Suomen evankelisluterilaisen kirkon uutiset tästä

Pyhiinvaellus Lohjalta Siuntioon

23.5.2019 13.41

Siuntion Pyhän Pietarin kirkko ilmasta Siuntion Pyhän Pietarin kirkko

Lauantaina 25.5 vaelletaan Lohjan kirkolta Siuntion kirkolle. Pyhiinvaellus alkaa kokoontumisella Lohjan kirkolle kello 12, jolloin kirkossa pidetään lyhyt hartaus. Jos vielä haluat mukaan ilmoittaudu äkkiä sähköpostilla pastori Anne Huoposelle anne.huoponen@evl.fi

Pyhiinvaellusmatka on 14km pituinen ja matkan aikana pidetään useampia lyhyita taukoja, sekä yksi pidempi evästauko. Lohjan seurakunta tarjoaa vaeltajille kahvin, teen, pientä suolaista ja hedelmän.

Mukaan kannattaa ottaa juotavaa ja jalkaan hyvät vaelluskengät. Siuntion Pyhän Pietarin kirkolle saavutaan noin kello 18 ja siellä pidetään ehtoollishartaus.

Neljän seurakunnan yhteisen pyhiinvaelluksen ensimmäinen osa kuljetaan lauantaina 25.5. Lohjan Pyhän Laurin kirkolta Siuntion Pyhän Pietarin kirkolle. Pyhiinvaelluksessa on yhteistyössä Siuntion suomalainen seurakunta, Sjundeå svenska församling ja Inkoon seurakunta.