Uutiset

Suomen evankelis-luterilaisessa kirkossa on noin neljä miljoonaa jäsentä. Suomen suurin uskonnollinen yhteisö on mukana ihmisten elämän arjessa ja juhlassa ja pitää esillä kristillisiä arvoja yhteiskunnallisessa keskustelussa.

Kirkon viestintä välittää ajantasaista tietoa kirkosta medialle ja suurelle yleisölle. Kirkon verkkosivusto osoitteessa evl.fi

Suomen evankelisluterilaisen kirkon uutiset tästä

Romanttinen ja svengaava saksofonikonsertti Sammatissa

19.6.2019 14.04

saksofonikvartetti_XL.jpg

Lohjan seurakunta, tiedote 19.6.2019

Keskiviikkona 26.6.klo 19 Sammatin kirkossa konsertoi Akateeminen Saksofonikvartetti.

Akateeminen Saksofonikvartetti on aktiivisin ja pisimpään yhtäjaksoisesti toiminut saksofonikvartetti Suomessa. Yhtye on perustettu vuonna 1998 ja se on tänä aikana mm. kantaesittänyt n. 20 uutta suomalaista sävellystä. Sammatin konsertissa kuullaan jazzin parista paremmin tunnettujen Chick Corean ja Jukka Linkolan musiikkia sekä kvartetin viimeisimpiä tilaussävellyksiä Maija Ruuskaselta ja Tapani Länsiöltä. Kantaesityksenä kuullaan Atte Tenkasen sävellys "Akateemista kesämusiikkia". Konsertin ohjelmaa voisi luonnehtia kesäisen romanttiseksi ja svengaavaksi. Kvartetin jäsenet ovat Olli-Pekka Tuomisalo, Maaret Koskenkari, Saara Koskipää ja Timo Rantanen. Ohjelma 10 euroa.