Uutiset

Suomen evankelis-luterilaisessa kirkossa on noin neljä miljoonaa jäsentä. Suomen suurin uskonnollinen yhteisö on mukana ihmisten elämän arjessa ja juhlassa ja pitää esillä kristillisiä arvoja yhteiskunnallisessa keskustelussa.

Kirkon viestintä välittää ajantasaista tietoa kirkosta medialle ja suurelle yleisölle. Kirkon verkkosivusto osoitteessa evl.fi

Suomen evankelisluterilaisen kirkon uutiset tästä

Vapaaehtoistoiminta syys-Lohkareen teemana

11.9.2019 11.36

Lohkare3_2019_kansikuva_S.jpg

Vapaaehtoistoiminta on tärkeä osa seurakunnan perusolemusta. Lohjan seurakunnan toiminnassa on mukana vapaaehtoisia erilaisissa tehtävissä ja vastuunkantajina. Seurakuntalaisten ja muiden kanssakulkijoiden aito halu toimia yhteiseksi hyväksi vapaaehtoistoimijoina on merkittävä hyvän ja hedelmällisen toiminnan edellytys. Toimintaa halutaan suunnitella ja tehdä yhdessä seurakuntalaisten kanssa.

Lisää aiheesta seurakuntalehdessämme.