Uutiset

Suomen evankelis-luterilaisessa kirkossa on noin neljä miljoonaa jäsentä. Suomen suurin uskonnollinen yhteisö on mukana ihmisten elämän arjessa ja juhlassa ja pitää esillä kristillisiä arvoja yhteiskunnallisessa keskustelussa.

Kirkon viestintä välittää ajantasaista tietoa kirkosta medialle ja suurelle yleisölle. Kirkon verkkosivusto osoitteessa evl.fi

Suomen evankelisluterilaisen kirkon uutiset tästä

Kauneimmat Joululaulut soivat maailman lapsille

27.11.2019 08.56

KJ-LOGO_DIGITAL-transparent_S.png

Lohjan seurakunta, tiedote 27.11.2019

Lohjan seurakunta järjestää ensimmäisen adventin ja loppiaisen välillä yhteislaulutilaisuuksia, joita varten Suomen Lähetysseura on painattanut lauluvihkoset. Tilaisuuksissa kerätään kolehti kehitysmaiden lapsille. Kauneimpien Joululaulujen suojelijana toimii tänä vuonna Katri Helena.

Suomen Lähetysseura tukee keräysvaroilla heikoimmassa asemassa olevia lapsia yli 20 maassa. Lähetysseura tukee myös erityisesti vammaisten ja vähemmistöihin kuuluvien lasten koulutusta sekä oikeuksien toteutumista.

Kauneimpia Joululauluja lauletaan kirkkojen lisäksi vanhainkodeissa, ravintoloissa, kauppakeskuksissa, sairaaloissa ja monenlaisissa muissa paikoissa. Niitä kokoontuvat laulamaan myös ulkosuomalaiset eri puolilla maailmaa. Jokainen voi käydä Kauneimpien Joululaulujen verkkosivuilla www.kauneimmatjoululaulut.fi  äänestämässä omaa suosikkiaan ja vaikuttaa siihen, mitkä laulut tulevat ensi vuoden vihkoon. Viime jouluna suosituimmaksi joululauluksi nousi jälleen Kassu Halosen ja Vexi Salmen Sydämeeni joulun teen.

Kauneimmat Joululaulut -tilaisuudet Lohjalla

Ke 11.12. klo 18 Sammatin kirkko, Kauneimmat erityisesti lapsiperheille.

To 12.12. klo 14 Pyhän Laurin kirkko, Kauneimmat päiväsaikaan, mukana Laurin Miehet.

To 12.12. klo 16 Nummi, St 1, Sillin talli.

To 12.12. klo 18 Nummen srk-talo, lasten Kauneimmat ja joulujuhla.

Su 15.12. klo 18 Pyhän Laurin kirkko, lasten Kauneimmat, mukana lapsikuoro Laurinsäde.

Su 15.12. klo 15 Nummen kirkko, mukana kirkkokuoro,

Su 15.12. klo 15 Pusulan kirkko, mukana lapsi- ja kirkkokuorot, Pekka Karahka, huilu.

Su 15.12. klo 18 Sammatin kirkko.

Ti 17.12. klo 19   Pyhän Laurin kirkko, mukana Lohjan kirkkokuoro.

Ti 17.12. klo 19 Virkkalan kirkko, mukana Collegium Musicum orkesteri.

Ke 18.12. klo 18 Karjalohjan kirkko, mukana Karjalohjan kirkkokuoro.

Ke 18.12. klo 18 Muijala, Lohjanportin srk-koti.

Ke 18.12.klo 18 Pusula, palvelukeskus Iltaruskossa, mukana Pusulan kirkkokuoro.

Su 22.12. klo 13 Pyhän Laurin kirkko, lasten Kauneimmat.

Su 22.12. klo 16 ja klo 18 Pyhän Laurin kirkko, mukana Laurin Laulajat

Svensk verskamhet

13.12. kl. 18 St. Lars kyrka, Lucia-kröning och De Vacraste Julsångerna, Tom Blomfelt

14.12.  klo 14  St. Lars kyrka, De Vackraste Julsångerna, Blomfelt, Saario