6_7_veturikahvila vapaaehtoisille_hyppää kyytiin.jpg

Vertaistukikahvila VETURI vapaaehtoisille avautuu

9.9.2020 10.17

Hyppää kyytiin!

Vertaistukikahvila VETURI avaa ovensa tiistaina lokakuun 20. päivä klo 17-19 Lohjan seurakuntakeskuksessa (Sibeluksenk. 2). Seurakunta kutsuu mukaan niin nykyiset vapaaehtoiset, kuin myös kaikki ne, jotka miettivät vapaaehtoiseksi ryhtymistä.

Veturi on vapaaehtoisille paikka tavata toisiaan, vaihtaa kuulumisia, idoida uutta ja verkoistoitua muiden vapaaehtoisten ja seurakunnan työntekijöiden kanssa. Kahvilan avaa, ja sen emäntänä toimii vapaaehtoistoiminnan koordinaattori. Tilaisuudessa on tarjolla kahvia ja teetä.

Kyseessä on kahden kerran kokeilu. Seuraavan kerran Veturi on avoinna tiistaina 17.11. klo 17-19. Ovet ovat avoinna myös ensi vuonna, mikäli Veturissa riittää kävijöitä.

Voit tulla mukaan mihin aikaan tahansa. Kahvilassa voi piipahtaa muun asioinnin lomassa tai viipyä pidempään. Ilmoittautumista ei tarvita. Tervetuloa! Lisätietoja antaa vapaaehtoistoiminnan koordinaattori eeva.hietala@evl.fi, 044 3284 371. Ole yhteyksissä Eevaan myös, jos haluat mukaan seurakunnan vapaaehtoistoimintaan!