Uutislistaukseen

Lohjan seurakunnan osasto Asuntomessuilla. Näkyvissä pala Pyhän Laurin kirkon kellotapulin pienoismallista.

Lohjan seurakunta on mukana Asuntomessuilla

18.6.2021 09.00

Lohjan seurakunnalla on Lohjan Asuntomessuilla 9.7.–8.8. oma osastonsa, joka tarjoaa messuvieraille mahdollisuuden levähtämiseen, omien eväiden syöntiin sekä yhdessäoloon messukohteiden ja näyttelyalueella kiertelyn lomassa.

Seurakunnan osasto löytyy järven läheisyydestä rantaviivaa seuraamalla. Pihalle on rakennettu pienoismalli Lohjan Pyhän Laurin kirkon kellotapulista, jossa lapset saavat vapaasti leikkiä. Tapulin lisäksi osastolla on konttirakennus sekä piha-alue, joista löytyy istumapaikkoja jalkojen lepuuttamista ja uuden energian keräämistä varten.  

Lasten leikkipaikan lisäksi osastolla voi pelata pihapelejä, keskustella Lohjan seurakunnan työntekijöiden ja vapaaehtoisten kanssa sekä kysellä esimerkiksi vinkkejä seurakunnan toiminnasta tai paikkakunnan tiekirkoista ja niiden aukioloajoista. Kellotapulin vierestä löytyy rukousruudukko, johon kävijä voi kirjoittaa oman rukouspyyntönsä kangassuikaleeseen.

Lämpimästi tervetuloa Lohjan seurakunnan messuosastolle, mikäli kesäsuunnitelmiisi kuuluu vierailu Asuntomessuilla!

Lohjan Asuntomessut 9.7.–8.8.2021

Asuntomessualue sijaitsee Hiidensalmessa, Lohjanjärven rannalla, alle kahden kilometrin päässä Lohjan keskustan palveluista. Kävijämääriä joudutaan rajoittamaan, joten kaikki liput myydään verkkokaupan kautta. Lippujen hinnat vaihtelevat 10 euron ja 27 euron välillä. Messuportit ovat avoinna tapahtuman aikana päivittäin klo 10–18. Lue lisää osoitteesta www.asuntomessut.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Lue lisää:
”Seurakunnan läsnäolo Asuntomessuilla tuntuu luonnolliselta”
Kotimaa.fi / Kirkon kello­tapulia jäljittelevä leikki­mökki vangitsee katseet asunto­messuilla – "Meillä on messut joka sunnuntai", Lohjan seura­kunta mainostaaLinkki avautuu uudessa välilehdessä