Uutislistaukseen

Piirroskuva, jossa kaksi naista katselee itseään peilistä. Lisäksi Kamalat äidit -logo.

Lohjalla käynnistyy Kamalat äidit -vertaisryhmä

8.9.2021 11.12

Riitaa ja rähinää? Tunteiden vuoristorataa? Etkö tajua mitään? Et ole ainoa! Tule mukaan murrosikäisten äideille tarkoitettuun vertaistoimintaan, jossa käsitellään vanhemmuuteen ja naisen elämään liittyviä teemoja, jaetaan murrosikään liittyvää tietoa ja kokemuksia. Keskustellaan arjen haasteista, kuten kotiintuloajoista, rahankäytöstä, päihteistä, pelaamisesta sekä niistä asioista, jotka kulloinkin mietityttävät.

Ryhmä on avoin kaikille murrosikäisten äideille ja vertaisohjaajina toimivat Piia Rinnet ja Raija Urama.

Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin 27.10., 10.11., 24.11., 8.12., 19.1., 2.2., 16.2., 2.3., 16.3. ja 30.3. klo 19–20.30 Lohjan seurakuntakeskuksen päiväkerhotilassa (Sibeliuksenkatu 2). Ryhmään mahtuu ohjaajien lisäksi 8 osallistujaa. 

Ensimmäisillä kerroilla mahdollisuus tutustua ja kuulostella ryhmän sopivuutta itselle. Kolmannesta tapaamisesta ryhmään ei oteta uusia jäseniä, jotta luottamuksellisuus voisi toteutua. 

Lisätietoja saat diakoniatyöntekijä Tanja Mäkelältä p. 040 779 9363 tai tanja.makela@evl.fi, jolle voit myös ilmoittautua osallistujaksi 15.10. mennessä. 

Kamalat äidit® -vertaisryhmän toiminta

  • on vastavuoroista ja luottamuksellista kokemusten vaihtoa.
  • perustuu ihmisen tarpeeseen saada ja antaa tukea toinen toisilleen.
  • on omien kokemusten ja elämäntilanteen jakamista toisia Kamalat äidit® -toimintamalli on hyväksytty rekisteröidyksi tavaramerkiksi syyskuussa 2013. Suomen NNKY-liitto koordinoi ja STEA tukee Kamalat äidit® -toimintaa Veikkauksen varoin.
  • on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta.