Luennoitsija Eero Junkkaala

Virkkalan kirkolla puhutaan tietokirjailija Eero Junkkaalan johdolla Raamatusta

21.9.2021 10.24

Nykyisin kristinuskoa haastetaan monin eri tavoin. Jotkut ajattelevat, että tiede on osoittanut Raamatun tai kristillisen uskon auttamattomasti vanhentuneeksi ja vääräksi. Mitä vastaamme, jos sanotaan, että Raamattu on lähinnä satukirja? Kestääkö Raamattu kriittisen tarkastelun?

Arkeologi, tietokirjailija teol.tri Eero Junkkaala luennoi Virkkalan kirkolla lauantaina 9.10. kello 14. Aiheina ovat: onko järkevää uskoa Jumalaan ja mitä arkeologia kertoo Raamatun historiallisuudesta? Luennot ovat kansantajuista pohdintaa, ja keskustelu sekä eriävät mielipiteet ovat sallittuja.

Tilaisuudessa noudatetaan voimassa olevia turvamääräyksiä ja suosittelemme maskin käyttöä. Tilaisuudessa on myös kahvitarjoilu.