Piirrety mies takissa ja kaulahuivissa nuotion äärellä seisomassa.

Asunnottomien yö -tapahtumaviikko 17.10.–20.10.2021 Lohjalla

4.10.2021 09.33

Asunnottomien yö -kansalaisliike tukee jokaisen perusoikeutta vakinaiseen asuntoon, omaan kotiin. Asunnottomien yötä vietetään YK:n kansainvälisen köyhyyden ja syrjäytymisen poistamiseen keskittyvänä päivänä 17.10. Lohjalla tapahtuma järjestetään tapahtumaviikon merkeissä. Tänä vuonna teemana on Ulkopuolella, syrjäytynyt vs. syrjäytetty.

Tapahtumia Lohjalla:

Su 17.10. kello 12 makkaran grillaamista, kahvia ja leivän jakoa A-killan talolla (Immulantie 2).

Ma 18.10. klo 12 maksuton Manna-ruokailu Mäntynummen seurakuntatalossa (Mäntynummentie 17). Klo 11.30 alkaen aikuissosiaalityön työntekijöitä ja diakoniatyöntekijä paikalla keskustelua varten.

Ma 18.10. klo 13–16 jalkautuminen Virkkalan ostarin SPR:n tilan edustalle. Tarjolla hernekeittoa, kahvia, villalapasia ja -sukkia, talvivaatteita sekä lahjakortteja Kierrätyskeskukseen. Mukana on Ohjaamon ja Päihdeklinikan työntekijöitä sekä diakoniatyöntekijöitä.

Ti 19.10. kello 11 maksuton Evästä päivään -ruokailu seurakuntakeskuksessa (Sibeliuksenkatu 2). Diakoniatyön lisäksi Päihdeklinikan, Kulttuuripajan, ulosottolaitoksen ja aikuissosiaalityön työntekijöitä.

Ti 19.10. kello 14–19 ulkoilmatapahtuma Kierrätyskeskuksessa (Sairaalatie 4). Livemusiikkia, makkaran grillausta ja nokipannukahvit. Paikalla on seurakunnan työntekijöitä ja vapaaehtoisia sekä Ohjaamon,  Kierrätyskeskuksen ja ulosottoviraston työntekijöitä.

Ke 20.10. kello 12 maksuton diakoniaruokailu Elämän leipää Virkkalan kirkossa (Virkkalantie 1). Mukana Jonna Seppälä, Kati Ahlroth ja kaksi työntekijää aikuissosiaalityöstä.

Tapahtuman järjestävät Lohjan seurakunta, Lohjan kaupunki ja lohjalaiset järjestöt.