Collegium Musicum

Kamariorkesteri Collegium Musicum on toiminut säännöllisesti vuodesta 1998 lähtien. Orkesteri toimii yhteistyössä Lohjan seurakunnan kanssa ja tämän tukemana.

Toiminta

Collegium Musicumin ohjelmistoon kuuluu monenlaista barokkimusiikista kevyeen musiikkiin. Orkesteri esiintyy säännöllisesti Lohjan seurakunnan tilaisuuksissa. Lisäksi se pitää omia konsertteja sekä esiintyy yritysten, yhdistysten ja yksityishenkilöiden tilaisuuksissa.

Johtaja

Orkesterin taiteellinen johtaja on Michael Ertz ja yhteistyöstä seurakunnan kanssa vastaa kanttori Harri Kerko. Heiltä voi tiedustella myös orkesterin toimintaan osallistumisesta.

Esiintymiset

Orkesteria voi tiedustella esiintymään esimerkiksi syntymäpäiville.

Orkesteri esiintymässä Suomen suurlähetystön itsenäisyyspäivän vastaanotolla Wienissä 2010
Esiintyminen Suomen suurlähetystön itsenäisyyspäivän vastaanotolla Wienissä 2010