Ensimmäisessä kuvassa käsiin painetaan käsidesiä ja toisessa on kasa värikkäitä maskeja.

Kokoontumisrajoitukset voimassa 5.–26.8. seurakunnan kaikissa kirkoissa ja tiloissa

Lohjan seurakunta
Tiedote 29.7.2021

Jumalanpalveluksia sekä kirkollisia toimituksia, kuten häitä, ristiäisiä ja hautajaisia vietetään Lohjan seurakunnassa koronaturvallisesti viranomaisten ohjeita noudattaen. Toimintaamme koskevat kokoontumisrajoitukset astuvat uudelleen voimaan 5.8. ja ovat käytössä 26.8. asti. Kirkoissa ja muissa tiloissamme otetaan tällöin huomioon turvaetäisyyksien säilyminen, jonka vuoksi tiloihin voidaan ottaa vain rajoitettu määrä osallistujia.

Yhteen kokoonnuttaessa jokaisen tulee noudattaa yleisiä tartuntatautilain velvoittamia hygieniavaatimuksia. Paikan päälle saa tulla vain terveenä, ja kasvomaskin käyttöä suositellaan kaikille yli 12-vuotiaille. Seurakunnan tilojen ja pintojen puhtaanapitoa tehostetaan, ja osallistujille tarjotaan mahdollisuus käsien pesuun tai desinfiointiin sekä riittävien etäisyyksien ylläpitoon.

Ajantasaiset tapahtumat ja tilaisuudet löytyvät verkkosivujen tapahtumakalenterista osoitteesta www.lohjanseurakunta.fi/tapahtumat.

Seurakuntatoimistot pysyvät edelleen suljettuna, mutta yhteyden saa puhelimitse tai sähköpostilla. Katso seurakuntatoimistojen yhteystiedot tästä.

Lisätiedot:
Aluehallintoviraston tiedote 28.7.2021Linkki avautuu uudessa välilehdessä
Espoon hiippakunnan tuomiokapitulin ohje seurakunnille 28.7.2021 Linkki avautuu uudessa välilehdessä
Opetus- ja kulttuuriministeriön sekä Terveyden ja hyvinvointilaitoksen ohje 31.5.2021 Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Televisio, radio ja verkko

Jumalanpalveluksia ja hartauksia voi seurata myös televisiosta, radiosta tai verkossa. Tutustu verkkohartauksiin täälläLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Löydät seurakuntamme myös FacebookistaLinkki avautuu uudessa välilehdessäYouTubestaLinkki avautuu uudessa välilehdessä, Instagramista (@lohjan_srkLinkki avautuu uudessa välilehdessä ja nuorille @lohjanseurakunnannuoretLinkki avautuu uudessa välilehdessä) sekä Twitteristä @KirkkoLohjallaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Apua ja tukea

Älä jää yksin kysymyksiesi ja huoliesi kanssa yksin, vaan ota yhteyttä seurakuntaan. Diakoniatyöntekijän tavoitat puhelimitse varmimmin ajanvarauspäivystyksen aikaan. Yhteyden saat myös sähköpostilla, tekstiviestillä tai jättämällä puhelinvastaajaan viestin. Diakoniatyöntekijöiden yhteystiedot löytyvät täältä.

Kirkon keskusteluapu on sinua varten, kun kaipaat henkistä tai hengellistä tukea. Palveleva puhelin päivystää numerossa 0400 22 11 80 joka ilta klo 18–24, operaattori veloittaa puhelusta liittymäsopimuksesi mukaisen hinnan (pvm/mpm). Tutustu Kirkon keskusteluapuun täälläLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Perheasian neuvottelukeskus jatkaa (puhelin+Teams) etävastaanotoin 8.8.2021 asti, varautuen siihen, että lähivastaanotot alkavat kesälomien jälkeen. Puhelimessa 019 328 4260 päivystetään ma, ti, to ja pe klo 9–11 sekä ke 12–14. Ajanvaraus on suljettuna 30.7. asti, mutta 2.8. alkaen ajanvaraus palvelee taas normaalisti.