Ensimmäisessä kuvassa käsiin painetaan käsidesiä ja toisessa on kasa värikkäitä maskeja.

Kaikki kokoontumisrajoitukset poistuvat 1.10. alkaen.

Lohjan seurakunta
Tiedote 4.10.2021

Kokoontumisrajoitukset ovat poistuneet kirkoistamme ja muista tiloistamme lokakuun alusta lähtien. Suosittelemme kuitenkin edelleen maskien käyttöä kaikille yli 12-vuotiaille.

Tulethan paikan päälle vain terveenä! Myös hyvää käsihygieniaa kannattaa noudattaa edelleen. Jokaisesta toimipaikastamme löytyy mahdollisuus käsien pesuun tai desinfiointiin.

Pyhän Laurin kirkon sunnuntain jumalanpalveluksia voi yhä seurata verkkolähetyksinä Lohjan seurakunnan verkkosivuilla tai YouTube-kanavallaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Ajantasaiset tapahtumat ja tilaisuudet löytyvät verkkosivujen tapahtumakalenterista osoitteesta www.lohjanseurakunta.fi/tapahtumat.

Perheneuvonta palvelee etävastaanoton lisäksi myös paikan päällä. Seurakuntatoimistot avataan 1.11. Lokakuussa yhteyden saa puhelimitse tai sähköpostilla. Katso seurakuntatoimistojen yhteystiedot tästä.

Lisätiedot:
Opetus- ja kulttuuriministeriön sekä Terveyden ja hyvinvointilaitoksen ohje 31.5.2021 Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Apua ja tukea

Älä jää yksin kysymyksiesi ja huoliesi kanssa yksin, vaan ota yhteyttä seurakuntaan. Diakoniatyöntekijän tavoitat puhelimitse varmimmin ajanvarauspäivystyksen aikaan. Yhteyden saat myös sähköpostilla, tekstiviestillä tai jättämällä puhelinvastaajaan viestin. Diakoniatyöntekijöiden yhteystiedot löytyvät täältä.

Kirkon keskusteluapu on sinua varten, kun kaipaat henkistä tai hengellistä tukea. Palveleva puhelin päivystää numerossa 0400 22 11 80 joka ilta klo 18–24, operaattori veloittaa puhelusta liittymäsopimuksesi mukaisen hinnan (pvm/mpm). Tutustu Kirkon keskusteluapuun täälläLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Perheasian neuvottelukeskus tarjoaa apua parisuhteen ja perheen ongelmiin. Ajanvaraus puhelimitse 019 328 4260 ma, ti, to ja pe klo 9–11 sekä ke 12-14.