Ensimmäisessä kuvassa käsiin painetaan käsidesiä ja toisessa on kasa värikkäitä maskeja.

Näin korona vaikuttaa toimintaamme

- Siirryimme kirkoissamme normaaliin messukaavaan laskiaissunnuntaina 27.2.

- Lähtökohtaisesti toiminnan rajoitukset ovat poistuneet.

- Varhaiskasvatuksessa ja kasvatuksessa noudatamme Lohjan kaupungin laatimia ohjeita.

- Suosittelemme esimerkiksi kasteita pidettäväksi seurakuntamme kirkoissa.

-  Papit ja kanttorit voivat osallistua toimitusten jälkeen pidettäviin tilaisuuksiin viikosta 10 lähtien.

Vainajannäyttöjä on mahdollista järjestää, mutta niitä ei suositella eikä seurakunnan henkilökunta ole niissä mukana. Näytöistä on sovittava erikseen. Koronaan menehtyneitä vainajia ei kuitenkaan saa näyttää.

- Seurakuntatoimistot avautuivat 1.3.2022.

Tulethan paikan päälle vain terveenä. Myös hyvää käsihygieniaa kannattaa noudattaa edelleen. Jokaisesta toimipaikastamme löytyy mahdollisuus käsien pesuun tai desinfiointiin. Suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttöä.

Pyhän Laurin kirkon sunnuntain jumalanpalveluksia voi seurata paitsi Radio Dein välityksellä, myös verkkolähetyksinä Lohjan seurakunnan YouTube-kanavalla

Ajantasaiset tapahtumat ja tilaisuudet löytyvät verkkosivujen tapahtumakalenterista osoitteesta www.lohjanseurakunta.fi/tapahtumat.

Perheneuvonta palvelee etävastaanoton lisäksi myös paikan päällä.

Katso seurakuntatoimistojen yhteystiedot tästä.

Lisätiedot:
Opetus- ja kulttuuriministeriön sekä Terveyden ja hyvinvointilaitoksen ohje 1.10.2021

Apua ja tukea

Älä jää kysymyksiesi ja huoliesi kanssa yksin, vaan ota yhteyttä seurakuntaan. Diakoniatyöntekijän tavoitat puhelimitse varmimmin ajanvarauspäivystyksen aikaan. Saat yhteyden myös sähköpostilla, tekstiviestillä tai jättämällä puhelinvastaajaan viestin. Diakoniatyöntekijöiden yhteystiedot löytyvät täältä.

Kirkon keskusteluapu on sinua varten, kun kaipaat henkistä tai hengellistä tukea. Palveleva puhelin päivystää numerossa 0400 22 11 80 joka ilta klo 18–24. Operaattori veloittaa puhelusta liittymäsopimuksesi mukaisen hinnan (pvm/mpm). Tutustu Kirkon keskusteluapuun täälläLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Perheasian neuvottelukeskus tarjoaa apua parisuhteen ja perheen ongelmiin. Ajanvaraus puhelimitse 019 328 4260 ma, ti, to ja pe klo 9–11 sekä ke 1214.