Lohjan seurakunta/hautaustoimi

KESÄTYÖPAIKAT 2021

Lohjan seurakunnan hautausmailla työskentelee vuosittain 50-60 kausi- ja kesätyöntekijää. Työsuhteiden pituudet vaihtelevat 1-6 kk välillä. Hoitokausi alkaa normaalisti toukokuun alussa ja päättyy lokakuun lopussa.

Töitä on tarjolla seitsemällä hautausmaalla: Pyhän Laurin kirkkomaalla, Metsolan ja Virkkalan hautausmailla Lohjalla sekä Karjalohjan, Sammatin, Nummen ja Pusulan hautausmailla. Kaikilla hautausmailla tarvitaan apua kesäkaudella.

Kesätyöntekijöiden tehtäviin kuuluu haudanhoidon tehtäviä, nurmenhoitoa, haravoimista ja muita viheralueiden kunnossapidon ja rakentamisen tehtäviä.

Kesätyöpaikkaa voit hakea oheisella lomakkeella (tulostettava pdf).

Hakulomakkeen voit myös hakea seurakuntatoimistosta, Laurinkatu 40 (toimisto suljettu, takaovella ovikello).

Töihin valitaan pääsääntöisesti 18 vuotta täyttäneitä. Täytetty hakemus palautetaan 12.3.2021 mennessä Lohjan seurakunnan taloustoimistoon. Työntekijät valitaan viimeistään huhtikuun alkupuolella ja valinnasta ilmoitetaan huhtikuun puoliväliin mennessä.

Yhteystiedot:
Lohjan seurakunnan taloustoimisto