Kesätyöpaikat 2023

Lohjan seurakunnan hautausmailla työskentelee vuosittain noin 50 kausi- ja kesätyöntekijää. Työsuhteet ovat pituudeltaan 2–6 kuukautta. Lisäksi haetaan kolmea kausityönjohtajaa seitsemän kuukauden pituiseen työsuhteeseen. Hoitokausi alkaa normaalisti toukokuun alussa ja päättyy lokakuun lopussa.

Töitä on tarjolla seitsemällä hautausmaalla: Pyhän Laurin kirkkomaalla sekä Metsolan, Virkkalan, Karjalohjan, Sammatin, Nummen ja Pusulan hautausmailla. Kausityönjohtajat sijoitetaan Pyhän Laurin kirkkomaalle, Metsolan hautausmaalle ja alueseurakuntien hautausmaille.

Kesätyöntekijöiden tehtäviin kuuluu haudanhoidon tehtäviä, nurmenhoitoa, haravoimista ja muita viheralueiden kunnossapidon ja rakentamisen tehtäviä. Kausityöntekijöillä tehtävänkuvaan voi kuulua edellisen lisäksi vastuuta oman hoitoalueen ylläpidosta, kesätyöntekijöiden ohjaamista tai muuten vaativia ammattitöitä. Töihin osallistuva kausityönjohtaja valvoo hautojen ja hautausmaiden hoitoa sekä ohjaa kesä- ja kausityöntekijöitä vastaavan puutarhurin alaisuudessa. Tehtävään kuuluu asiakaspalvelua ja -neuvontaa.

Kesätyöntekijöiden työsuhteet kestävät kaksi kuukautta ja kausityöntekijöiden 6 kuukautta. Kausityöntekijöiden tulee olla työsuhteen alkaessa täysi-ikäisiä ja kesätyöntekijöiden vähintään 16 vuotta täyttäneitä.

Työhakemuksen voi tehdä vain sähköisesti KirkkoRekry-sivuston kautta. Työntekijöiden valinta alkaa jo haun aikana, joten hakemista ei kannata jättää viime hetkeen. Kesä- ja kausityöntekijöiden haku päättyy 12.3. Kausityönjohtajien haku päättyy 12.2. Huomaa, että kesätyöntekijöille ja kausityöntekijöille on erilliset hakulomakkeet.

Lohjan seurakunnan kaikkiin avoimiin työpaikkoihin pääsee tutustumaan täällä.

 

 

kottikärryssä kaksi haravaa ja harja, kuva hautausmaalta