Kesätyöpaikat 2022

Lohjan seurakunnan hautausmailla työskentelee vuosittain 50–60 kausi- ja kesätyöntekijää. Työsuhteet ovat pituudeltaan 1–6 kuukautta. Lisäksi haetaan kahta kausipuutarhuria 8 kuukauden pituiseen työsuhteeseen. Hoitokausi alkaa normaalisti toukokuun alussa ja päättyy lokakuun lopussa.

Töitä on tarjolla seitsemällä hautausmaalla: Pyhän Laurin kirkkomaalla sekä Metsolan, Virkkalan, Karjalohjan, Sammatin, Nummen ja Pusulan hautausmailla. Kausipuutarhurit sijoitetaan Pyhän Laurin kirkkomaalle ja Metsolan hautausmaalle.

Kesätyöntekijöiden tehtäviin kuuluu haudanhoidon tehtäviä, nurmenhoitoa, haravoimista ja muita viheralueiden kunnossapidon ja rakentamisen tehtäviä. Kausityöntekijöillä tehtävänkuvaan voi kuulua edellisen lisäksi vastuuta oman hoitoalueen ylläpidosta, kesätyöntekijöiden ohjaamista tai muuten vaativia ammattitöitä. Kesätyöntekijöiden työsuhteet kestävät alle ja kausityöntekijöiden yli neljä kuukautta. Töihin valitaan pääsääntöisesti 18 vuotta täyttäneitä.

Töihin osallistuva kausipuutarhuri valvoo hautojen ja ja hautausmaiden hoitoa sekä ohjaa kesä- ja kausityöntekijöitä vastaavan puutarhurin alaisuudessa. Tehtävään kuuluu myös asiakaspalvelua ja -neuvontaa.

Työhakemuksen voi tehdä vain sähköisesti KirkkoHR-sivuston kautta. Työntekijöiden valinta alkaa jo haun aikana, joten hakemista ei kannata jättää viime hetkeen. Kesä- ja kausityöntekijöiden haku päättyy 13.3. Kausipuutarhureiden haku päättyy 13.2.

Lohjan seurakunnan muihin avoimiin työpaikkoihin pääsee tutustumaan täällä.