Kesätyöpaikat

Lohjan seurakunnan hautausmailla työskentelee vuosittain 50–60 kausi- ja kesätyöntekijää. Työsuhteiden pituudet vaihtelevat 1–6 kuukauden välillä. Hoitokausi alkaa normaalisti toukokuun alussa ja päättyy lokakuun lopussa.

Töitä on tarjolla seitsemällä hautausmaalla: Pyhän Laurin kirkkomaalla, Metsolan ja Virkkalan hautausmailla Lohjalla sekä Karjalohjan, Sammatin, Nummen ja Pusulan hautausmailla. Kaikilla hautausmailla tarvitaan apua kesäkaudella.

Kesätyöntekijöiden tehtäviin kuuluu haudanhoidon tehtäviä, nurmenhoitoa, haravoimista ja muita viheralueiden kunnossapidon ja rakentamisen tehtäviä. Töihin valitaan pääsääntöisesti 18 vuotta täyttäneitä. Työntekijät valitaan viimeistään huhtikuun alkupuolella ja valinnasta ilmoitetaan huhtikuun puoliväliin mennessä.

Hakuaika kesän 2021 osalta on päättynyt.

Muihin Lohjan seurakunnan avoimiin työpaikkoihin pääsee tutustumaan täältä.