Nuorien naamoja.

Lohjan seurakunnan nuorisotyö

Tarjoaa monenmoista tekemistä, ohjelmaa, tukea ja koulutusta Lohjan alueen nuorille ja nuorisonmielisille.

Tervetuloa mukaan!

Ajankohtaista:

Riparikesä on alkanut ja suuri joukko nuoria ja aikuisia on ripareilla ja lomilla. Lindkulla ei kuitenkaan hiljene, vaan on koko kesän auki torstaisin klo 15-20. Tervetuloa!

Isoseksi ja junnuohjaajaksi ilmoittautuminen on auki!

Oletko tämän vuoden riparilainen tai jo kokenut isonen ja/tai kerhonohjaaja ja haluat isostelemaan tai ohjaaman kerhoa? Ilmoittautuminen ensi syksyn toimintaan on jo auki! Ilmoittautuminen ja lisätiedot täällä.

Nuortenillat

Lindkullassa on ovet auki joka torstai kello 15-20 ,sekä satunnaisesti muutenkin. Lisätiedot nuortenilloista löydät täältä!

Torstain iltakirkot

Nuoret ovat mukana järjestämässä Torstain iltakirkkoja kerran kuussa! Tule mukaan tekemään!

Messut ovat torstaisin kello 18:30:

29.8. Pikku Laurissa

26.9. Pyhän Laurin kirkossa

24.10. Pyhän Laurin kirkossa

28.11. Pikku Laurissa

Leirit ja retket

Nuorille on tarjolla useita leirejä ja retkiä. Lisätiedot löydät täältä!

Isostoiminta ja kerhonohjaus

Yhteensä satakunta lohjalaista nuorta tekee ja kantaa vastuuta isosena ja kerhonohjaajana. Tule sinäkin mukaan! Lisätiedot löydät täältä.

Nuorten Hallitus

Nuorten Hallitus eli NuHa on mukana nuorisotyön ideoinnissa ja suunnittelussa.

NuHa vaikuttaa siihen, mitä nuorten toiminnassa tapahtuu. NuHa miettii aiheita, teemoja, tekemistä ja sisältöä muun muassa nuorteiltoihin ja -leireihin sekä on välillä mukana myös niitä toteuttamassa. Jos sinulla on toiveita nuorten toiminnan suhteen, voit olla yhteydessä joko NuHan jäseniin, seurakunnan nuorisotyönohjaajiin tai laittaa viestiä Lindkullassa olevaan NuHan palautelaatikkoon.

NuHa:n pöytäkirjat, jäsenet ja muut tiedot löydät täältä.

Kesän 2019 ohjelma.