Viisi nuorta makaamassa nurmikolla.

Lohjan seurakunnan nuorisotyö

Tarjoaa monenmoista tekemistä, ohjelmaa, tukea ja koulutusta Lohjan alueen nuorille ja nuorisonmielisille. Nummen ja Pusulan alueen toiminnasta löydät tietoa täältä.

Tervetuloa mukaan!

Ajankohtaista:

Isonen, ilmoittaudu ISKO-leirille 28.4. mennessä!

Ensi kesän isoset kokoontuvat viettämään ISKO-leiriä 13.-15.5. Heponiemeen. Leiri on kaikille isosille ilmainen ja pakollinen. Ohjelmaan kuuluu isostaitojen hiomista ja yhteistä hauskanpitoa. Ilmoittaudu mukaan 28.4. mennessä täällä

Ilmoittautumisessa sekä nuoren että huoltajan tulee täyttää lomake, ja huoltajalta vaaditaan vahva tunnistautuminen (esim. pankkitunnukset). Täysi-ikäiset voivat ilmoittautua vahvalla tunnistautumisella suoraan itse.

Lindkullan nuortenillat pyörivät keväällä ilman koronarajoituksia

Viikkotoiminta pyörii taas tutusti ilman rajoituksia! Torstain nuorteniltojen koronarajoituksista luovuttiin to 10.2. alkaen ajankohtaisten koronalinjausten mukaisesti. Huomioimme totta kai maskisuositukset, käsien pesun ja muut koronaturvalliset toimenpiteet.

Siispä lämpimästi tervetuloa viettämään iltaa Lindkullaan joka torstai klo 15–20 – tulethan paikalle vain oireettomana!

Nuorteniltojen tilanteesta tiedotetaan täällä nettisivuilla ja somessa silloin, kun voimassa olevat rajoitukset päivittyvät. Turvallisuus on tärkeä asia kaikessa seurakunnan toiminnassa.

Isoshaku vuoden 2022 ripareille on päättynyt

Isosvalinnat on kerrottu ennen joulua. Kysy tarvittaessa lisätietoa Miiulta!

Kevään iskojen päivämäärät ja lisätietoa isostoiminnasta löydät täältä.

Jos kaipaat juttuseuraa tai tukea elämääsi, me työntekijät olemme mielellämme käytettävissä. Meillä on vaitiolovelvollisuus keskustelluista asioista ja meidän kanssamme voit puhua mistä tahansa maan ja taivaan väliltä: esimerkiksi jaksamisesta, uskosta, koronasta tai ihmissuhteista. Yhteystiedot löydät sivun alareunasta – laita rohkeasti viestiä! Parhaiten meihin saa yhteyden WhatsAppilla, mutta myös tekstari, puhelu tai sähköposti toimii.

Nuorten toiminta Lohjan seurakunnassa

Nuortenillat

Lindkullassa tapahtuu joka torstai kello 15 alkaen ja satunnaisesti muutenkin. Lisätiedot nuortenillat-alasivulla.

Torstain iltakirkot

Päätämme kerran kuussa nuortenillan tunnelmalliseen iltakirkkoon ehtoollisineen.

Kevätkauden 2022 iltakirkot järjestetään aina kuun viimeisenä torstaina voimassa olevista rajoituksista riippuen:

• 24.2. klo 18.30 lastenkappeli Pikku-Laurissa
  • 31.3. klo 18.30 Pyhän Laurin kirkossa
  • 28.4. klo 18.30 lastenkappeli Pikku-Laurissa

Tällöin kävelemme yhdessä nuortenillasta iltakirkkoon, ja Lindkulla suljetaan noin klo 18.

Iltakirkkoihin ovat tervetulleita kaikki ikään katsomatta!

Leirit ja retket

Nuorille on tarjolla useita leirejä ja retkiä vuonna 2022. Lisätiedot löydät leirit ja retket -alasivulta.

Isostoiminta ja kerhonohjaus

Yhteensä satakunta lohjalaista nuorta kantaa vastuuta isosena tai kerhonohjaajana. Tule sinäkin mukaan! Lisätiedot isos- ja junnuohjauksen alasivulta.

Nuorten Hallitus

Nuorten Hallitus eli NuHa on mukana nuorisotyön ideoinnissa ja suunnittelussa.

NuHa vaikuttaa siihen, mitä nuorten toiminnassa tapahtuu. NuHa miettii aiheita, teemoja, tekemistä ja sisältöä muun muassa nuorteniltoihin ja -leireihin sekä on välillä mukana myös niitä toteuttamassa. Jos sinulla on toiveita nuorten toiminnan suhteen, voit olla yhteydessä joko NuHan jäseniin, seurakunnan nuorisotyönohjaajiin tai laittaa viestiä Lindkullassa olevaan NuHan palautelaatikkoon.

NuHa:n pöytäkirjat, jäsenet ja muut tiedot löydät täältä.

Kevätkauden 2022 tärkeitä päivämääriä ja viherkasvi. Vastaavat tiedot löytyvät sivuston tekstiosioista.

Nuoriso- ja oppilaitostyö, tavoitettavissa keskiviikosta sunnuntaihin.

vs. nuorisotyönohjaaja

Viikkotoiminta, viestintä, nettisivut

Rippikoulutyö, tavoitettavissa keskiviikosta sunnuntaihin.

Snapchat-logo ja teksti @lindisnappi