Viisi nuorta makaamassa nurmikolla.

Lohjan seurakunnan nuorisotyö

Tarjoaa monenmoista tekemistä, ohjelmaa, tukea ja koulutusta Lohjan alueen nuorille ja nuorisonmielisille. Nummen ja Pusulan alueen toiminnasta löydät tietoa täältä.

Tervetuloa mukaan!

Ajankohtaista:

Maata näkyvissä -festariretkelle ilmoittautuminen on käynnissä!

Maata näkyvissä -festarit järjestetään 20.11. Turun Gatorade Centerissä. Järjestämme koko päivän retken, jonka hinta osallistujalle on 20€ (normaali hinta 50€). Hinta sisältää liput sekä matkat. Ruokailut eivät sisälly hintaan, vaan jokainen ostaa itse ruokansa Turun Gatorade Centeristä. Ilmoittautuminen 28.10. mennessä täällä.

Ukulelekurssi marras-joulukuussa

Tule opettelemaan veisujen säestämistä ukulelella viiden kerran kurssille! Kurssi järjestetään yhteistyössä musiikkikoulu Demon kanssa maanantaisin klo 19.55–20.45 aikavälillä 8.11.–13.12.2021 (itsenäisyyspäivänä 6.12. ei ole kurssikertaa). Paikkana on musiikkikoulu Demon tila Liikuntalinnassa (os. Länsi-Louhenkatu 31). Ennakkotaitoja et tarvitse, ja soittimen saa lainaksi kurssilta. Tule siis treenaamaan itsestäsi ukuleletaitaja!

Ilmoittaudu kurssille laittamalla viestiä Millalle numeroon 050 539 7838.

Nuortenilta Lindkullassa joka torstai klo 15 alkaen

Syksyn nuortenillat ovat alkaneet. Etsiydy siis Lindkullaan viettämään torstaiehtoota hyvässä seurassa!

Nuorisotila on avoinna klo 15–20. Illan ohjelmallinen osuus alkaa klo 18. Tervetuloa mukaan!

Kauden 2021–2022 isoskoulutus on hyvässä vauhdissa

Isostoiminnasta lisätietoa löytyy täältä. Tule mukaan!

Jos kaipaat juttuseuraa tai tukea elämääsi, meihin työntekijöihin voi olla yhteydessä. Meillä on vaitiolovelvollisuus keskustelluista asioista ja meidän kanssamme voi puhua mistä tahansa maan ja taivaan väliltä. Esimerkiksi jaksamisesta, uskosta, koronasta tai ihmissuhteista. Yhteystiedot löydät sivun alareunasta. Parhaiten meihin saa yhteyden Whatsappilla, mutta myös tekstari, puhelu tai sähköposti toimii.

Nuorten toiminta Lohjan seurakunnassa

Nuortenillat

Lindkullassa tapahtuu joka torstai kello 15 alkaen, sekä satunnaisesti muutenkin. Lisätiedot nuortenillat-alasivulla.

Torstain iltakirkot

Nuoret ovat mukana järjestämässä torstain iltakirkkoja kerran kuussa! Tule mukaan tekemään!

Syksyn iltakirkkoja vietetään 26.8., 23.9., 28.10. ja 25.11. klo 18.30 alkaen Pyhän Laurin kirkossa (paitsi 28.10. Pikku Laurissa).

Iltakirkkoiltoina siirrymme nuortenillasta yhdessä kävellen iltakirkkoon, ja Lindkulla suljetaan noin klo 18.

Leirit ja retket

Nuorille on tarjolla useita leirejä ja retkiä vuonna 2021. Lisätiedot löydät leirit ja retket -alasivulta.

Isostoiminta ja kerhonohjaus

Yhteensä satakunta lohjalaista nuorta tekee ja kantaa vastuuta isosena ja kerhonohjaajana. Tule sinäkin mukaan! Lisätiedot isos- ja junnuohjauksen alasivulta.

Nuorten Hallitus

Nuorten Hallitus eli NuHa on mukana nuorisotyön ideoinnissa ja suunnittelussa.

NuHa vaikuttaa siihen, mitä nuorten toiminnassa tapahtuu. NuHa miettii aiheita, teemoja, tekemistä ja sisältöä muun muassa nuorteiltoihin ja -leireihin sekä on välillä mukana myös niitä toteuttamassa. Jos sinulla on toiveita nuorten toiminnan suhteen, voit olla yhteydessä joko NuHan jäseniin, seurakunnan nuorisotyönohjaajiin tai laittaa viestiä Lindkullassa olevaan NuHan palautelaatikkoon.

NuHa:n pöytäkirjat, jäsenet ja muut tiedot löydät täältä.

Nuoret pellolla

Snapchat-logo ja teksti @lindisnappi