Viisi nuorta makaamassa nurmikolla.

Lohjan seurakunnan nuorisotyö

Tarjoaa monenmoista tekemistä, ohjelmaa, tukea ja koulutusta Lohjan alueen nuorille ja nuorisonmielisille. Nummen ja Pusulan alueen toiminnasta löydät tietoa täältä.

Tervetuloa mukaan!

Ajankohtaista:

Nuorisotilat aukeavat jälleen kesäkuussa.

Nuortenillat järjestetään joka torstai Lindkullassa klo 15-20 seuraavia ohjeita noudattaen:

1. Toimintaan tullaan vain terveenä. Myös pieni oireilu estää osallistumisen. Sairastumisen jälkeen pitää olla kolme oireetonta päivää ennen kuin voi tulla.
  2. Pidämme n. 1-2m turvavälit kaikissa tilanteissa.
  3. Huolehdimme hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. Kädet tulee pestä aina toimintaan saapuessa, sieltä lähtiessä sekä yskimisen jälkeen tai ennen yhteisten välineiden käyttämistä.
  4. Tehostamme tilojen siivousta ja lisäksi jokainen huolehtii itse tilojen siisteydestä.
  5. Toiminnassa on 50 hengen maksimimäärä. Lindkullaan sisälle saa mennä saliin enintään 10 henkeä ja yhteensä 20.

Muuta olennaista ja tarkennuksia

Pyrimme olemaan mahdollisimman paljon ulkona. Ota siis sään mukaiset vaatteet mukaan.

Emme suosittele, että riskiryhmäläiset osallistuvat kokoontumisiin. Emme voi taata, ettei koronavirus pääse leviämään tilaisuuksissa, mutta yllä olevilla periaatteilla pyrimme minimoimaan riskit.

Keittiötiloihin saa mennä ainoastaan henkilökunta. Emme tarjoa syötävää. Halutessasi voit ottaa omaa evästä mukaan. Kypsennys on mahdollista nuotiolla. Vettä, mehua, kahvia ja teetä on tarjolla niin että työntekijät tarjoilevat sen kertakäyttökuppeihin, joihin kirjoitetaan oma nimi. Toisen mukeihin ei kosketa.

Yhteisiin peleihin, mailoihin ja kirjoihin yms. Kiertäviin esineisiin saa koskea ainoastaan käsien pesun tai desinfioinnin jälkeen.

Emme laula, halaa, kättele tai muuten koske ilman välttämätöntä tarvetta.

Pidämme kirjaa osallistuneista ja tarvittaessa luovutamme osallistujalistan terveysviranomaisten käyttöön.

Pelaaminen, hauskanpito ja yhteyden rakentaminen on sallittu.

Linjaukset on tehty thl:n, Mehiläisen työterveyshuollon, Espoon tuomiokapitulin ja piispainkokouksen ohjeistusten mukaisesti. Huomaathan että nämä toimitatavat voivat muuttua lyhyelläkin varoitusajalla sitä mukaa kun saamme uutta tietoa.

Isosten siunaus siirtyy Heponiemeen kahdessa osassa

Isosten siunaus oli suunniteltu helatorstaiksi 21.5. Pyhän Laurin kirkkoon. Se on siirretty Heponiemen leirikeskukseen, jossa järjestämme isosille leiripäivän ja siunauksen kahdessa ryhmässä 9.-10.6. Lisätiedot isosille on lähetetty sähköpostitse.

Nuorisotyöllä uusi Instagram-tili!

Nuorisotyön kuulumiset ja tiedotukset löydät nykyään kätevästi @lohjanseurakunnannuoret Instagram-tililtä! Laita seurantaan.

Isosuus vuoden 2020 ripareilla

Isosjaot on tehty ja tällä hetkellä vapaita isospaikkoja ei ole. Niitä kuitenkin voi vapautua jos peruutuksia tulee. Jos sinun täytyy peruuttaa jo sovittu isostelusi tai halut isoseksi, etkä vielä ole missään ryhmässä ota 18.6. asti yhteys Jussiin ja 1.7. alkaen Miiuun. 19.6.-1.7. ota peruutustapauksissa yhteys oman ryhmäsi ohjaajiin.

Jatkoripari 2020 Heponiemessä syksyllä

HUOM! Päivämäärä tulee muuttumaan ja ilmoitamme sen heti kun tiedämme. Tämän vuoden uutuutena riparikesä huipentuu Heponiemeen suurleirille johon kutsutaan riparilaisia ja isosia kaikilta pariltakymmeneltä riparilta, joita Lohjan seurakunta tänä vuonna järjestää. Parhaat tutut, jutut, sketsit ja hauskanpidot. Ripari on käyty, ulkoläksyt suoritettu ja on aika nauttia leirielämästä! Lisätietoja saa kesän ripareilla, sekä täällä lähempänä tapahtumaa.

Nuortenillat

Instagramissa tapahtuu joka torstai kello 15 alkaen ,sekä satunnaisesti muutenkin. Päivittäin myös tapahtumaa sosiaalisessa mediassa Lisätiedot löydät täältä!

Torstain iltakirkot

Nuoret ovat mukana järjestämässä Torstain iltakirkkoja kerran kuussa! Tule mukaan tekemään!

Messut on toistaiseksi peruttu.

Leirit ja retket

Nuorille on tarjolla useita leirejä ja retkiä. Lisätiedot löydät täältä!

Isostoiminta ja kerhonohjaus

Yhteensä satakunta lohjalaista nuorta tekee ja kantaa vastuuta isosena ja kerhonohjaajana. Tule sinäkin mukaan! Lisätiedot löydät täältä.

Jos haluat ilmoittautua kerhonohjaajaksi, niin paina tästä.

Nuorten Hallitus

Nuorten Hallitus eli NuHa on mukana nuorisotyön ideoinnissa ja suunnittelussa.

NuHa vaikuttaa siihen, mitä nuorten toiminnassa tapahtuu. NuHa miettii aiheita, teemoja, tekemistä ja sisältöä muun muassa nuorteiltoihin ja -leireihin sekä on välillä mukana myös niitä toteuttamassa. Jos sinulla on toiveita nuorten toiminnan suhteen, voit olla yhteydessä joko NuHan jäseniin, seurakunnan nuorisotyönohjaajiin tai laittaa viestiä Lindkullassa olevaan NuHan palautelaatikkoon.

NuHa:n pöytäkirjat, jäsenet ja muut tiedot löydät täältä.

Snapchat-logo ja teksti @lindisnappi

Nuorten Hallitus, viestintä, nettisivut

Partiotyö, nuorten viikkotoiminta

Lohjan seurakunta