Viisi nuorta makaamassa nurmikolla.

Lohjan seurakunnan nuorisotyö

tarjoaa monenmoista tekemistä, ohjelmaa, tukea ja koulutusta Lohjan alueen nuorille ja nuorenmielisille. Nummen ja Pusulan alueen toiminnasta löydät tietoa täältä.

Tervetuloa mukaan!

Ajankohtaista:

Yölindiin ilmoittautuminen 6.10. mennessä

Lisätietoja täällä ja ilmoittautuminen täällä

Isostoimintaan ilmoittautuminen on käynnistynyt!

Lisätietoja täällä               Ilmoittaudu täällä

Lindkullan nuortenillat pyörivät ilman koronarajoituksia.

Lämpimästi tervetuloa viettämään iltaa Lindkullaan torstaisin klo 15–20. Tulethan paikalle vain terveenä!

Nuorteniltojen tilanteesta tiedotetaan täällä nettisivuilla ja somessa silloin, kun voimassa olevat rajoitukset päivittyvät. Turvallisuus on tärkeä asia kaikessa seurakunnan toiminnassa.

NuHa kausi 2022-2023 lähestyy!

Lue lisää ja ilmoittaudu ehdokkaaksi uuteen NuHaan TÄÄLLÄ!

Jatkikselle ilmoittautuminen on päättynyt!

Ilmoittaudu 12.8. mennessä ja koe lisää riparitunnelmaa! Lisätietoja täällä ja ilmoittautuminen täällä (HUOM: ilmoittautumisessa vahva tunnistautuminen, eli sekä leiriläisen että huoltajan pitää käydä täyttämässä lomake.)

Jos kaipaat juttuseuraa tai tukea elämääsi, me työntekijät olemme mielellämme käytettävissä. Meillä on vaitiolovelvollisuus keskustelluista asioista, ja meidän kanssamme voit puhua mistä tahansa maan ja taivaan välillä, esimerkiksi jaksamisesta, uskosta, koronasta tai ihmissuhteista. Yhteystiedot löydät sivun alareunasta. Laita rohkeasti viestiä! Parhaiten meihin saa yhteyden WhatsAppilla, mutta myös tekstari, puhelu tai sähköposti toimii.

ilmottaudu miniatyyripelipäivään tästä

Nuorten toiminta Lohjan seurakunnassa

Nuortenillat

Lindkullassa tapahtuu joka torstai kello 15 alkaen ja satunnaisesti muutenkin. Lisätiedot nuortenillat-alasivulla.

Torstain iltakirkot

Päätämme kerran kuussa nuortenillan tunnelmalliseen iltakirkkoon ehtoollisineen.

Kevätkauden 2022 iltakirkot järjestetään aina kuun viimeisenä torstaina voimassa olevista rajoituksista riippuen:

• 24.2. klo 18.30 lastenkappeli Pikku-Laurissa
  • 31.3. klo 18.30 Pyhän Laurin kirkossa
  • 28.4. klo 18.30 lastenkappeli Pikku-Laurissa

Tällöin kävelemme yhdessä nuortenillasta iltakirkkoon, ja Lindkulla suljetaan noin klo 18.

Iltakirkkoihin ovat tervetulleita kaikki ikään katsomatta!

Leirit ja retket

Nuorille on tarjolla useita leirejä ja retkiä vuonna 2022. Lisätiedot löydät leirit ja retket -alasivulta.

Isostoiminta ja kerhonohjaus

Yhteensä satakunta lohjalaista nuorta kantaa vastuuta isosena tai kerhonohjaajana. Tule sinäkin mukaan! Lisätiedot isos- ja junnuohjauksen alasivulta.

Nuorten Hallitus

Nuorten Hallitus eli NuHa on mukana nuorisotyön ideoinnissa ja suunnittelussa.

NuHa vaikuttaa siihen, mitä nuorten toiminnassa tapahtuu. NuHa miettii aiheita, teemoja, tekemistä ja sisältöä muun muassa nuorteniltoihin ja -leireihin sekä on välillä mukana myös niitä toteuttamassa. Jos sinulla on toiveita nuorten toiminnan suhteen, voit olla yhteydessä joko NuHan jäseniin, seurakunnan nuorisotyönohjaajiin tai laittaa viestiä Lindkullassa olevaan NuHan palautelaatikkoon.

NuHa:n pöytäkirjat, jäsenet ja muut tiedot löydät täältä.

Kevätkauden 2022 tärkeitä päivämääriä ja viherkasvi. Vastaavat tiedot löytyvät sivuston tekstiosioista.

Nuoriso- ja oppilaitostyö, tavoitettavissa keskiviikosta sunnuntaihin.

Tavoitettavissa keskiviikosta sunnuntaihin

Rippikoulutyö, tavoitettavissa keskiviikosta sunnuntaihin.

Snapchat-logo ja teksti @lindisnappi