Viisi nuorta makaamassa nurmikolla.

Lohjan seurakunnan nuorisotyö

Tarjoaa monenmoista tekemistä, ohjelmaa, tukea ja koulutusta Lohjan alueen nuorille ja nuorisonmielisille. Nummen ja Pusulan alueen toiminnasta löydät tietoa täältä.

Tervetuloa mukaan!

Ajankohtaista:

Nuortenillat pyörivät jälleen normaalisti!

Nuortenillat tutusti aina torstaina klo 15-20 Lindkullassa. Tervetuloa!

Isoshaku vuoden 2020 ripareille

Isoshaku on päättynyt ja määräaikaan mennessä saimme 71 hakemusta. Kiitos kaikille hakeneille! Isosille on ilmoitettu mille leireille hänet valittiin.

Jos haku meni ohi, mutta haluaisin isostelemaan, tai et ole saanut sähköpostia vaikka täytit hakemuksen, ota yhteys Miiuun: 050 526 4659, mirja.luodes@evl.fi (huom. lomalla 13.1. asti)

Nuortenillat

Lindkullassa on ovet auki joka torstai kello 15-20 ,sekä satunnaisesti muutenkin. Lisätiedot nuortenilloista löydät täältä!

Torstain iltakirkot

Nuoret ovat mukana järjestämässä Torstain iltakirkkoja kerran kuussa! Tule mukaan tekemään!

Messut ovat torstaisin kello 18:30:

23.1. klo 18.30, Pyhän Laurin kirkko
27.2. klo 18.30, Pikku Lauri
26.3. klo 18.30, Pyhän Laurin kirkko
23.4. klo 18.30, Pikku Lauri
28.5. klo 18.30, Pyhän Laurin kirkko

Leirit ja retket

Nuorille on tarjolla useita leirejä ja retkiä. Lisätiedot löydät täältä!

Isostoiminta ja kerhonohjaus

Yhteensä satakunta lohjalaista nuorta tekee ja kantaa vastuuta isosena ja kerhonohjaajana. Tule sinäkin mukaan! Lisätiedot löydät täältä.

Jos haluat ilmoittautua kerhonohjaajaksi, niin paina tästä.

Nuorten Hallitus

Nuorten Hallitus eli NuHa on mukana nuorisotyön ideoinnissa ja suunnittelussa.

NuHa vaikuttaa siihen, mitä nuorten toiminnassa tapahtuu. NuHa miettii aiheita, teemoja, tekemistä ja sisältöä muun muassa nuorteiltoihin ja -leireihin sekä on välillä mukana myös niitä toteuttamassa. Jos sinulla on toiveita nuorten toiminnan suhteen, voit olla yhteydessä joko NuHan jäseniin, seurakunnan nuorisotyönohjaajiin tai laittaa viestiä Lindkullassa olevaan NuHan palautelaatikkoon.

NuHa:n pöytäkirjat, jäsenet ja muut tiedot löydät täältä.

Snapchat-logo ja teksti @lindisnappi