Nuorien naamoja.

Lohjan seurakunnan nuorisotyö

Tarjoaa monenmoista tekemistä, ohjelmaa, tukea ja koulutusta Lohjan alueen nuorille ja nuorisonmielisille.

Tervetuloa mukaan!

Ajankohtaista:

Nuotioilta Lindkullassa ti 21.5. klo 18 -> Vieraana Lohjan seurakunnan entiset nuorisotyönohjaajat, nykyiset nimikkolähetit Mari & Markus Aitamäki.

Isoskoulutus huipentuu toukokuussa!

30.5. (Helatorstai) klo 10 isosten siunaaminen Pyhän Laurin kirkossa messussa, jonne toivomme myös perhettä ja ystäviä mukaan. Tämän jälkeen ekstrapitkä nuortenilta ja Lindkulla on auki heti messun jälkeen aina klo 20 asti.

Nuortenillat

Lindkullassa on ovet auki joka torstai kello 15-20. Ja tiistaisin kello 18-20 sekä satunnaisesti muutenkin. Lisätiedot nuortenilloista löydät täältä!

Torstain iltakirkot

Nuoret ovat mukana järjestämässä Torstain iltakirkkoja kerran kuussa! Tule mukaan tekemään!

Messut ovat torstaisin kello 18:30:

28.2. Pyhän Laurin kirkossa

28.3. Pikku Laurissa

25.4. Pyhän Laurin kirkossa

23.5. Pikku Laurissa

Leirit ja retket

Nuorille on tarjolla useita leirejä ja retkiä. Lisätiedot löydät täältä!

Isostoiminta ja kerhonohjaus

Yhteensä satakunta lohjalaista nuorta tekee ja kantaa vastuuta isosena ja kerhonohjaajana. Tule sinäkin mukaan! Lisätiedot löydät täältä.

Nuorten Hallitus

Nuorten Hallitus eli NuHa on mukana nuorisotyön ideoinnissa ja suunnittelussa.

NuHa vaikuttaa siihen, mitä nuorten toiminnassa tapahtuu. NuHa miettii aiheita, teemoja, tekemistä ja sisältöä muun muassa nuorteiltoihin ja -leireihin sekä on välillä mukana myös niitä toteuttamassa. Jos sinulla on toiveita nuorten toiminnan suhteen, voit olla yhteydessä joko NuHan jäseniin, seurakunnan nuorisotyönohjaajiin tai laittaa viestiä Lindkullassa olevaan NuHan palautelaatikkoon.

NuHa:n pöytäkirjat, jäsenet ja muut tiedot löydät täältä.

Nuorten kevään 2019 ohjelma.