Viisi nuorta makaamassa nurmikolla.

Lohjan seurakunnan nuorisotyö

Tarjoaa monenmoista tekemistä, ohjelmaa, tukea ja koulutusta Lohjan alueen nuorille ja nuorisonmielisille. Nummen ja Pusulan alueen toiminnasta löydät tietoa täältä.

Tervetuloa mukaan!

Ajankohtaista:

Jatkoriparit 14.-15.8. & 21.-22.8. Heponiemessä

Tänä vuonna järjestämme tämän vuoden rippikoululaisille ja isosille ensimmäistä kertaa kaksi viikonlopun mittaista jatkorippikoululeiriä eli Jatkista! Jatkiksella fiilistelemme vielä leirikesää, tutustumme muiden riparien tyyppeihin ja pidämme yhdessä hauskaa kesän lopuksi. Lisäksi Jatkiksella voi voittaa itselleen Jatkiksen suurmestari -tittelin! Tätä ei kannata missata! Mukaan mahtuu kumpaankin viikonloppuun 60 nopeinta ilmoittautujaa. Leiri on maksuton. Rippikoululaiset kutsutaan ryhmittäin jompaan kumpaan jatkikseen, mutta saa ilmoittautua kumpaan vaan! (mutta ei molempiin) Ilmoittautuminen on mahdollista 28.7. klo 12 eteenpäin klikkaamalla tästä.

 

Isostoimintaan ilmoittautuminen kaudelle 2021-2022 on auki!

Isostoiminnasta lisätietoa löytyy täältä. Ilmoittautuminen löytyy tuolta. Tuu mukaan!

 

 

Jos kaipaat juttuseuraa tai tukea elämääsi, meihin työntekijöihin voi olla yhteydessä. Meillä on vaitiolovelvollisuus keskustelluista asioista ja meidän kanssamme voi puhua mistä tahansa maan ja taivaan väliltä. Esimerkiksi jaksamisesta, uskosta, koronasta tai ihmissuhteista. Yhteystiedot löydät sivun alareunasta. Parhaiten meihin saa yhteyden Whatsappilla, mutta myös tekstari, puhelu tai sähköposti toimii.

Nuorten toiminta Lohjan seurakunnassa

Nuortenillat

Lindkullassa tapahtuu joka torstai kello 15 alkaen, sekä satunnaisesti muutenkin. Lisätiedot nuortenillat-alasivulla.

Torstain iltakirkot

Nuoret ovat mukana järjestämässä Torstain iltakirkkoja kerran kuussa! Tule mukaan tekemään!

Messut jatkuvat yksyllä 2021.

Iltakirkkoiltoina siirrymme Lindkullan nuortenillasta yhteisesti kävellen iltakirkkoon ja Lindkulla suljetaan n. klo 18.

Leirit ja retket

Nuorille on tarjolla useita leirejä ja retkiä vuonna 2021. Lisätiedot löydät leirit ja retket -alasivulta.

Isostoiminta ja kerhonohjaus

Yhteensä satakunta lohjalaista nuorta tekee ja kantaa vastuuta isosena ja kerhonohjaajana. Tule sinäkin mukaan! Lisätiedot isos- ja junnuohjauksen alasivulta.

Nuorten Hallitus

Nuorten Hallitus eli NuHa on mukana nuorisotyön ideoinnissa ja suunnittelussa.

NuHa vaikuttaa siihen, mitä nuorten toiminnassa tapahtuu. NuHa miettii aiheita, teemoja, tekemistä ja sisältöä muun muassa nuorteiltoihin ja -leireihin sekä on välillä mukana myös niitä toteuttamassa. Jos sinulla on toiveita nuorten toiminnan suhteen, voit olla yhteydessä joko NuHan jäseniin, seurakunnan nuorisotyönohjaajiin tai laittaa viestiä Lindkullassa olevaan NuHan palautelaatikkoon.

NuHa:n pöytäkirjat, jäsenet ja muut tiedot löydät täältä.

Nuoret pellolla

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja

Nuorten Hallitus, viestintä, nettisivut

Nuorisotyönohjaaja

Partiotyö, nuorten viikkotoiminta

Seurakuntapastori

Nuoriso- ja oppilaitostyö, vapaapäivät ma, ti

Seurakuntapastori

Rippikoulutyö, vapaapäivät ma, ti

Snapchat-logo ja teksti @lindisnappi