Virkatodistukset ja sukuselvitys

 

Virkatodistus- ja sukuselvitystilaukset

Lohjan seurakunta antaa virkatodistuksia ja sukuselvityksiä (ei sukututkimus) Lohjan seurakunnan, Karjalohjan seurakunnan, Nummen seurakunnan, Pusulan seurakunnan ja Sammatin seurakunnan kirkonkirjoista. Karjalohjan, Nummen, Pusulan ja Sammatin seurakunnat on liitetty Lohjan seurakuntaan 01.01.2013.

Henkilökohtaiset virkatodistukset ja sukuselvitykset (ei sukututkimus) tilataan sekä kantaseurakunnan että alueseurakuntien (Sammatti, Karjalohja, Nummi, Pusula) osalta Lohjan seurakunnan kirkkoherranvirastosta

Huom! Sähköisellä lomakkeella voi tilata todistuksen vain Lohjan seurakunnasta. Todistukset tulee tilata jokaisen seurakunnan omalla verkkotilauslomakkeella.

Pyydämme välttämään henkilötietojen lähettämistä sähköpostilla, koska sanomavälitys on suojaamaton.

Lue myös kirkkohallituksen tiedote sukuselvityksestä perunkirjoitusta varten.

Perittävät maksut  (1.1.2020 alkaen)

 

9 euroa maksavat todistukset

Kirkon yhteisestä jäsentietojärjestelmästä tulostettu seurakunnan jäsenen perustietoja sisältävä elää-todistus.


Mikäli virkatodistukseen tulee enemmän (esim. aviopuolisoa, lapsia tai muita henkilöitä koskevia) tietoja, ja kaikki tiedot löytyvät joko jäsentietojärjestelmästä tai perhelehtikortistosta, todistus maksaa myös 9 euroa.

 

30 euroa maksavat todistukset
Jos virkatodistukseen haetaan enemmän kuin yksi tieto vanhoista kirkonkirjoista, todistus maksaa 30 euroa


Toimitusmaksu
Maksuttoman elää-todistuksen lähettämisestä ei veloiteta toimitusmaksua, maksullisen todistuksen lähettäminen maksaa 5,50 euroa. Todistuksen lähettämisestä ulkomaille peritään lisäksi posti- ja pankkipalvelumaksut. Jos lasku lähetetään asiakkaan pyynnöstä eri osoitteeseen kuin todistus, veloitetaan erillisen laskun lähettämisestä lisäksi 5,50 euroa. Faksin lähettämisestä ei peritä maksua. Maksukehotuksesta veloitetaan 5 euroa. 


Kirkkolain 16 luvun 11§:n 2 momentin mukaan kirkkohallitus määrää kirkonkirjojen tietojen luovuttamisesta seurakunnille ja keskusrekistereille perittävän maksut.

Laurinkatu 40
08100  Lohja

Kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto avoinna ma-to klo 8.30-14.30, pe suljettu. Fax: 019 322 452