Virkatodistukset ja sukuselvitys

Virkatodistus- ja sukuselvitystilaukset

Henkilökohtaiset virkatodistukset ja sukuselvitykset  Lohjan seurakunnasta, johon kuuluvat myös Karjalohjan, Nummen, Pusulan sekä Sammatin alueseurakunnat, tilataan Lohjan seurakunnan kirkkoherranvirastosta

Huom! Sähköisellä lomakkeella voi tilata todistuksen vain Lohjan seurakunnasta. Todistukset tulee tilata jokaisen seurakunnan omalla verkkotilauslomakkeella.

Pyydämme välttämään henkilötietojen lähettämistä sähköpostilla, koska sanomavälitys on suojaamaton.

Lue myös kirkkohallituksen tiedote sukuselvityksestä perunkirjoitusta varten.

Perittävät maksut

Kirkkohallituksen päätöksen mukaisesti perimme sukututkimukseen annettavista selvityksistä 30 euron perusmaksun. Mikäli selvityksistä aiheutuu työtä enemmän kuin 30 minuuttia, veloitetaan jokaiselta alkavalta 30 minuutilta lisämaksua 15 euroa. Jos todistuksen laatimiseen kuluu 1 tunti ja 15 minuuttia, laskutetaan asiakkaalta perusmaksu 30 euroa  ja 2 x 30 minuutin ajalta 15 euroa, yhteensä 60 euroa. Todistuksen lähettämisestä peritään toimitusmaksua 5,50 euroa.

Sukututkimus

Sukuselvitys sukututkimusta varten tilataan aina kirjallisesti. Sukuselvitykset tehdään niiden saapumisjärjestyksessä ja viraston vallitsevan työtilanteen mukaan. Toimitusajat saattavat venyä varsinkin kesäaikaan.

Lohjan kirkkoherranvirastosta löytyy kirkonkirjat vuodesta 1839. Tätä vanhemmat kirkonkirjat säilytetään Kansallisarkistossa.

Tulosta sukututkimuslomake tästä

Laurinkatu 40
08100  Lohja

Kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto avoinna ma-pe klo 8.30-14.30 Fax 019 322 452