Pyhäkoulut

Pyhäkoulu on lasten oma sunnuntaihetki, jossa kirkkovuoden juhlat ja Raamatun kertomukset tulevat tutuiksi. Mukaan ovat tervetulleita kaikki neljä vuotta täyttäneet lapset. Yksi kokoontumiskerta kestää noin tunnin. Pyhäkouluun voi tulla mukaan aina silloin kun itselle sopii.

Pyhäkoulut Lohjan seurakunnassa syksyllä 2021

Virkkalan pyhäkoulu kokoontuu joka toinen sunnuntai klo 11 parillisilla viikoilla Virkkalan kirkossa, Virkkalantie 1.

Roution arkipyhäkoulu kokoontuu tiistaisin klo 17.45 Roution seurakuntakodissa, Kalliomäentie 2.

Myös 1–3-luokkalaisille on oma pyhäkoulu. Lue lisää koululaisten pyhäkoulusta täältä.

Haluaisitko pyhäkoulun ohjaajaksi?

Pyhäkoulu on kultajyvien jakamista lapsille. Yhdessä askarrelllen ja leikkien tutustutaan ja opitaan uutta. Jos sinua kiinnostaa pyhäkoulunopettajan työ, ota yhteyttä vs. varhaiskasvatuksen ohjaaja Taina Mamiaan p. 044 328 4451, taina.mamia@evl.fi.

Pyhäkoulu muualla

Myös Lohjan Rauhanyhdistyksellä on omia pyhäkouluja sekä Lohjanportin että Metsolan seurakuntakodeissa.

Tyttö ja poika lukevat kuvitettua raamatunkertomusta.
Kuva: Kirkon tiedotuskeskus / Markku Pihlaja

vs. varhaiskasvatuksen ohjaaja