Laurin Laulajat

Laurin Laulajat on Lohjan seurakunnan ja koko Lohjan suurin kuoro. Siinä laulaa yli 70 laulajaa. Kuoro on perustettu 1998 ja on tarkoitettu kaikille sävelkorvan omaaville ja laulamisesta kiinnostuneille.

Kuoro harjoittelee tiistaisin, alkaen 3.9, klo 18.30-20 Lohjan Pyhän Laurin kirkossa. Toimintakauden alussa toivotamme myös uusia laulajia tervetulleiksi iloiseen joukkoomme. Kannattaa tulla katsomaan, olisiko tässä uusi mukava harrastus itsellesi.

Ohjelmassa on laulun opiskelua, hengitysjharjoituksia ja äänijumppaa, joka sopii kaikille. Ohjelmisto on monen tyylistä hengellistä musiikkia laidasta laitaan ja mukana on myös jonkin verran viihteellisempää ohjelmistoa.

Kuoroa johtaa kanttori Timo Saario ja häneltä voi tiedustella kuoron toiminnasta tarkemmin. Kuoroon pääsee mukaan tulemalla rohkeasti paikan päälle harjoituksiin.

ETSINTÄKUULUTUS ! !

Laurin Laulajat kaipaavat kuorossa laulamisen lopettaneiden laulajien esiintymisasuja takaisin. Puvuista on kova pula. Puvun voi palauttaa johonkin seurakunnan toimipisteeseen palauttajan nimellä varustettuna.

Laurin Laulajat esiintymisasuissaan Lohjan Pyhän Laurin kirkossa
Laurin Laulajat vuonna 2010. Kuva: Heikki Savolainen ABC-studiot