Laurin Laulajat

Laurin Laulajat on Lohjan seurakunnan ja koko Lohjan suurin kuoro. Siinä on mukana n. 80 laulajaa. Kuoro on perustettu 1998 ja on tarkoitettu kaikille sävelkorvan omaaville ja laulamisesta kiinnostuneille.

Harjoitukset

Laurin Laulajien toiminta on toistaiseksi keskeyksissä koronaepidemian takia. Toivomme pääsevämme aloittamaan toimintamme syyskuun alussa.

Ohjelmassa on laulun opiskelua, hengitysjharjoituksia ja äänijumppaa, joka sopii kaikille.

Ohjelmisto

Ohjelmisto on monen tyylistä hengellistä musiikkia laidasta laitaan ja mukana on myös jonkin verran viihteellisempää ohjelmistoa.

Ilmoittautuminen

Kuoro toimii toistaiseksi vain niiden laulajien voimin, jotka ilmoittautuivat mukaan syyskuun aikana. Emme valitettavasti voi ottaa nyt uusia laulajia. Uudet laulajat ovat tervetulleita koronaepidemian laannuttua.

Etsintäkuulutus!

Laurin Laulajat kaipaavat kuorossa laulamisen lopettaneiden laulajien esiintymisasuja takaisin. Puvuista on kova pula. Puvun voi palauttaa johonkin seurakunnan toimipisteeseen palauttajan nimellä varustettuna.

Laurin Laulajat esiintymisasuissaan Lohjan Pyhän Laurin kirkossa
Laurin Laulajat vuonna 2010. Kuva: Heikki Savolainen ABC-studiot