Laurin Laulajat

Laurin Laulajat on Lohjan seurakunnan ja koko Lohjan suurin kuoro. Siinä on mukana n. 80 laulajaa. Kuoro on perustettu 1998 ja on tarkoitettu kaikille sävelkorvan omaaville ja laulamisesta kiinnostuneille.

Harjoitukset

Mikäli koronatilanne paikkakunnalla pysyy rauhallisena, kuoro kokeilee toiminnan aloittamista 15.9.2020 alkaen kerran viikossa, tiistaisin klo 18.30-19.30 Pyhän Laurin kirkossa. Noudatamme tiukasti turvavälejä ja jokainen laulaja osallistuu toimintaan omalla vastuullaan. Harjoituksiin voi tulla, mikäli laulajalla ei ole hengitystie- ym, koronariskiin liittyviä oireita.

Ohjelmassa on laulun opiskelua, hengitysjharjoituksia ja äänijumppaa, joka sopii kaikille.

Ohjelmisto

Ohjelmisto on monen tyylistä hengellistä musiikkia laidasta laitaan ja mukana on myös jonkin verran viihteellisempää ohjelmistoa.

Ilmoittautuminen

Kuoroa johtaa kanttori Timo Saario ja häneltä voi tiedustella kuoron toiminnasta tarkemmin. Kuoroon pääsee mukaan tulemalla rohkeasti paikan päälle harjoituksiin.

Etsintäkuulutus!

Laurin Laulajat kaipaavat kuorossa laulamisen lopettaneiden laulajien esiintymisasuja takaisin. Puvuista on kova pula. Puvun voi palauttaa johonkin seurakunnan toimipisteeseen palauttajan nimellä varustettuna.

Laurin Laulajat esiintymisasuissaan Lohjan Pyhän Laurin kirkossa
Laurin Laulajat vuonna 2010. Kuva: Heikki Savolainen ABC-studiot