Laskutusosoite

Sähköpostitse toimitettavat laskut lähetetään aina osoitteeseen: kirkonpalvelukeskus@bscs.basware.com Hyväksytty liitteiden tiedostomuoto on pdf. PDF – tiedoston nimi saa sisältää vain seuraavia merkkejä: [A-Z], [a-z], [0-9], [.], [ _ ].

Toivomme kuitenkin, että siirtyisitte verkkolaskutukseen. Verkkolaskuosoitteen löydätte alla olevasta taulukosta. Operaattorimme on Basware, jonka tunnus on BAWCFI22.

Yritys

Laskutusosoite

Verkkolaskuosoite

Sähköpostiosoite laskuille

Lohjan
seurakunta

Kirkon Palvelukeskus/ Lohjan seurakunta ++3108++
00026 Basware

kirkonpalvelukeskus@bscs.basware.com

Mikäli teillä on kysyttävää Lohjan seurakunnan laskutuksesta, voitte olla meihin yhteydessä sähköpostitse taloustoimisto@evl.fi tai puhelimitse (019) 328 41.

Mikäli haluatte lisätietoja verkkolaskujen lähetyksestä Lohjan seurakunnalle, olkaa yhteydessä Baswaren toimittaja-aktivointiin: activation.services@basware.com